Săptămâna trecută a dezvelit săracul ăla de Elon Musk o camionetă pe care ar vrea să o fabrice. A făcut și un stunt, a anunțat că geamurile nu se sparg, după care le-au spart pe scenă. Memeurile au explodat, free advertising pe piața mondială. 25 milioane de dolari , adică 250 000 de precomenzi.

Românii:
Ce mașină de căcat, ce design idiot și pătrățos, nu așa trebuie să arate o mașină, o mizerie, cineva trebuie să îl aducă pe Musk cu picioarele pe pământ.

Asta în condițiile în care TOATE mașinile de pe piață arată la fel. Identice. Mai ales alea care sunt pe platforme comune, IDENTICE. Le mai teșim un pic farurile, zbang, modelul 2019 INCREDIBIL, NICIODATĂ NU S-A MAI VĂZUT AȘA CEVA. După care mai vorbim puțin despre plasticul ieftin și gata, avem noile modele care sunt senzaționale. Doar că, în parcări, nu îți mai deosebești mașina, printre 10 mașini de aceeași culoare.

De fapt, ăsta e și motivul pentru care am CRV-ul pe care îl am. A fost ultimul model deosebit de la Honda. Imediat după le-au transformat în țestoase teșite pom de crăciun, urâte cu spume, toate la fel, fix la fel ca orice altă Mazda, de exemplu.

Dar da, ce design de kkt a făcut Musk, zici că e Minecraft.

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.