Legat de articolul de ieri, cu revelionul la CCasa RSR, poate vreți un feedback.
După cum știți, au fost 600 de oameni, care au depus mărturie, care au făcut poze, au chemat poliția. Iată declarația celor de la OPC:

Am aflat despre incident, am chemat un coleg şi am mers la faţa locului. În momentul în care am ajuns lucrurile erau încheiate, consumatorii erau plecaţi acasă şi Poliţia făcuse constatarea. Nu a mai existat nici mâncare stricată, nici mâncare nestricată. Clienţii, după servirea primului fel din meniu, care a fost peşte, după ora 24.00, când ar fi trebuit să servească felul al doilea, nu au mai avut răbdare până se serveşte la fiecare masă acest articol. În acel moment un grup de consumatori, care, se pare, erau în stare mai turbulentă, au intrat în bucătărie şi au gonit bucătarii şi au luat cât a dorit fiecare. Unii au luat foarte mult, unii nu au luat deloc”, a declarat, marţi, corespondentului MEDIAFAX, şeful Comisariatului pentru Protecţia Consumatorului Dolj, Gheorghe Marinescu.

Acesta a mai precizat că i-a chemat pe patronii localului pentru a-i prezenta facturile produselor care erau în meniu pentru a vedea cu exactitate dacă au fost achiziţionate alimentele din meniu.

“Eu am văzut deja câteva dintre facturi, însă i-am chemat să le vedem cu atenţie pe toate. La prima vedere nu credem că sunt nereguli, dar vom vedea. Oricum acest restaurant este recunoscut pentru organizarea unor mese mari. Noi am vorbit cu patronii localului şi au spus că de fapt ei sunt cei păgubiţi pentru că le-a fost vandalizată bucătăria”, a mai spus Marinescu.

Da? Niște alcoolici nenorociți. Totul a fost în regulă.
Prăzarilor!

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.