Și iată, printre alte probleme atât de grave, guvernul româniei a reușit să găsească timp să rezolve și problema programului Prima Casă.
Pentru că dezvoltatorii nu mai aveau motive să mărească prețurile la cocioabele de 50mp, a venit guvernul salvator Stați, bă băieți, că vă rezolvă noi instant.

Așa că, de azi, programul Prima Casă este programul Noua Casă, mai curat, mai uscat, mai plăcut. Garanția de stat crește la 70 000 de euro sau 140 000 de euro, cu avans de 5 sau 15%.

Toți oamenii normali vor înțelege de aici că prețul cotețelor vor crește la limita maximă a creditului, așa cum s-a întâmplat de absolut fiecare dată când s-au modificat limitele. Doar ministru Câțu a declarat că Nu neapărat.

Așa că acum știți de ce nu puteți avea o viață normală, cu prețuri normale pentru țara de rahat unde vă pierdeți vremea. Pentru că guvernele sunt cumpărate de băieții cu foarte mulți bani, care fac și mai mulți bani, pe spatele vostru.

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.