galaxy-note

Luna iulie nu a fost o lună bună pentru Casa del Ametcea, din punct de vedere al telefoanelor.
Primul a fost Alcatelul soacră-mii, care a decedat eroic, prin sinucidere. Îl înțeleg, e greu să reziști ascultând-o pe femeia aia vorbind. Problema e că ea vrea tot Alcatel, cu butoane mari și buton de SOS. Alcatelul ăla nu mai există nicăieri.

După care fiul a decis să îmi scalde Galaxy Note 2-ul în piscina lor. Nu, nu a mers reparat cu orezul. Nu pentru că metoda nu ar fi bună, ci pentru că cineva a luat orezul din castronul unde stătea telefonul și i-a fiert mâncare lui Popică. Și așa, telefonul meu a stat să corodeze 2 zile, până am decis eu să mă uit dacă mai merge. Nu, nu vă oferiți cu sfaturi, am dat cu el de pământ de nervi.

Astăzi, somnoroasă fiind, șefa familiei și-a pus Evolio-ul X6 pe marginea mesei. De unde a căzut direct pe gresie, unde s-a făcut praf. Mi-a părut rău de el, chiar e un telefon foarte mișto, dar având în vedere că cei de la Servicio mi-au cerut 700 de lei să îmi repare un Galaxy Nexus 7 care acum costă 450 de lei, mă gândesc că nu e deloc ieftin să îi pui ecran nou.

Și uite-așa, în acest moment, am în casă 1 Galaxy Note 2 spart, un Evolio X6 spart, un Galaxy Nexus 7 spart, Un Galaxy Nexus 7 2013 spart, un iPhone 4 S spart, un iPhone 3GS spart, un Kindle Fire spart. Și un Alcatel ce s-a sinucis.

Da, nu e bine să ai copii mici lângă chestii electronice.

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.