galaxy-note

Luna iulie nu a fost o lună bună pentru Casa del Ametcea, din punct de vedere al telefoanelor.
Primul a fost Alcatelul soacră-mii, care a decedat eroic, prin sinucidere. Îl înțeleg, e greu să reziști ascultând-o pe femeia aia vorbind. Problema e că ea vrea tot Alcatel, cu butoane mari și buton de SOS. Alcatelul ăla nu mai există nicăieri.

După care fiul a decis să îmi scalde Galaxy Note 2-ul în piscina lor. Nu, nu a mers reparat cu orezul. Nu pentru că metoda nu ar fi bună, ci pentru că cineva a luat orezul din castronul unde stătea telefonul și i-a fiert mâncare lui Popică. Și așa, telefonul meu a stat să corodeze 2 zile, până am decis eu să mă uit dacă mai merge. Nu, nu vă oferiți cu sfaturi, am dat cu el de pământ de nervi.

Astăzi, somnoroasă fiind, șefa familiei și-a pus Evolio-ul X6 pe marginea mesei. De unde a căzut direct pe gresie, unde s-a făcut praf. Mi-a părut rău de el, chiar e un telefon foarte mișto, dar având în vedere că cei de la Servicio mi-au cerut 700 de lei să îmi repare un Galaxy Nexus 7 care acum costă 450 de lei, mă gândesc că nu e deloc ieftin să îi pui ecran nou.

Și uite-așa, în acest moment, am în casă 1 Galaxy Note 2 spart, un Evolio X6 spart, un Galaxy Nexus 7 spart, Un Galaxy Nexus 7 2013 spart, un iPhone 4 S spart, un iPhone 3GS spart, un Kindle Fire spart. Și un Alcatel ce s-a sinucis.

Da, nu e bine să ai copii mici lângă chestii electronice.