Ultima oară când am scris despre o imprimantă, mă plângeam de imprimanta mea laser, care mă scotea din sărite cu comportamentul haotic și complet arbitrar. A fost interesant că, în comentarii, am primit niște sugestii foarte bune, legate de Epson și tehnologia CISS, cea cu rezervoarele de cerneală pe exterior.

Posibil ca o imprimată laser să fie utilă într-un birou. Dar pentru home use, nu prea. Cartușele se termină rapid, sunt exagerat de scumpe, dacă le vrei originale, nu poți printa decât, logic, alb-negru, overall, costuri de operare mari versus rezultate nu extrem de minunate.

Așa că am pus chestiile astea în balanță și am luat decizia cea mare.
Care a fost să iau un Epson L6190, tentat fiind de mai multe lucruri. Rapiditatea printării, faptul că vine cu rezerve de cerneală pe vreo 3 ani și, ce mă interesa în mod deosebit, printarea de fotografii.

Am câteva tone de poze prin toate cloudurile lumii, toate cu noi și copiii, poze la care nu se uită nici dracu, niciodată. Așa că îmi doresc dintotdeauna să pot avea posibilitatea de a printa instant pozele care îmi plac cu adevărat și să le am la îndemână. pentru că da, la pozele pe hârtie mă mai uit, plus, când vin musafirii la mine și se lasă tăcerea aia jenată, în care nimeni nu are ce să își mai spună, scot repede albumele foto și zbang, avem motiv de discuție.

Cam așa printează.

Fimul este pe fast forward, dureaza cam 2 minute printarea unei fotografii 10×15, cum este cea de față. Absolut mulțumitor, pentru home use. Am printate, până acum, peste 100 de poze iar rezervorul s-a golit ceva gen…5-6%?

Overall, până acum, funcționează impecabil, nu am nimic să îi reproșez, printeaza alb negru blazing fast, la fel si paginile color simple, e tot ce îmi doresc de la o imprimantă.

În plus față de cele de mai sus, este copiator și scanner, copiază și printează dublu-față, având propriul feeder, chestie care mi-e foarte utilă la scanat contracte și chestii. Se instalează wireless în rețea, după care orice device conectat la rețeaua mea poate printa orice.

Recomand.

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.