Pentru mulți dintre noi, cei care nu privim sărbătorile pascale, sau orice altă sărbătoare religioasă, la fel cum le privesc cei ce cred în religia respectivă, paștele este o ocazie de a trimite și oferi cadouri familiei și celor dragi.

Un coș cadou poate fi o supriză încântătoare pentru un prieten sau, de ce nu, pentru un angajat, partener de muncă, oamenii cărora vrei să le arăți cât sunt de importanți pentru tine pentru că, poate, în restul timpului nu prea aveți când.

Dacă ar fi să aleg ce să trimit, aș alege un Coș cadou elegant Moet pentru femei și un COS CADOU LUXURY SINGLE MALT, pentru că, la femei, nu dai niciodată greș cu șampania iar, pentru bărbați, single malt este viață.

Comanda produse de minim 199 de lei in perioada 23.04.2021 – 03.05.2021 si intri automat in tragerea la sorti pentru un Apple iPhone 12 Pro, 256GB, 5G, Graphite.

Nu uitați, vă rog, că în această perioadă totul devine mai aglomerat, de la magazine la curieri. Nu lăsați cumpărăturile pentru ultima zi, după care să vă simțiți ultragiați că nu v-a fost livrat coșul atunci când ați dorit. Fiți smart, cumpărați de azi până miercuri și toată lumea va fi mai fericită.

                                                           articol sponsorizat

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.