Imediat după revoluție, românia devenise o destinație selectă a spiritualității mondiale și o foarte mare piscină cu proști, în care se bălăceau băieți care au făcut bani buni, păcălindu-i pe acești proști, cu tot felul de chestii.

shri-mataji-nirmala-devi-in-belgium

România de după revoluție a fost raiul spiritualității. Shri Mataji Nirmala Devi venea în românia, EXCLUSIV, din 2 în 2 săptămâni. Era plină Sala Palatului, de fiecare dată, iar prețurile nu erau mici deloc. Fraieri în căutare de spiritualitate, rupeau yoga în două. Practic, șarlatanca asta l-a născut pe Bivolaru, violatorul de minore și degrabă în gură urinatorul.

Mai îl ține minte cineva pe renumitul Mudava, cel care rupea bioenergiile în două? Sau pe porcul de Stelian FUlga, cel ce aproape mi-a omorât o cunoștință cu remediile sale? Doamne, câți bani s-au făcut pe spatele fraierilor, cu vindecările miraculoase, bazate pe frecatul mâinilor pe lângă corp și aruncarea energiilor negative.

Câți bani s-au făcut cu zeci de mii de cursuri de bionergie, cursuri unde toți românii descopereau că sunt dotați de către dumnezeu cu super energii vindecătoare. Știți ce aia aia o ansă? Habar nu aveți. E instrumentul care demonstrează că un vindecător e vindecător, vă zic eu. Câți bani s-au încasat la cabinete de vindecări, unde oamenii veneau bolnavi și plecau vindecați doar în urma unor mângâieri non tactile.

Eu însumi am fost, copil fiind, însoțind pe cineva din familie, care avea vertijuri. Vertijuri care probabil erau pe baza de stres. După ce am stat la o coadă uriașă, cu urlete ți țipete, am reușit să intrăm în cabinetul doamnei vindecătoare, care i-a ars în ureche un conet de hârtie îmbibat în ceară și a declarat-o vindecată. Doar că mai trebuia să mai vină minim 24 de ședințe…

De ce zic asta?
Citeam acest articol, despre cum românii au început să își declare dragostea merelor și îi remarcam tonul alarmist și apocaliptic. Bine, e trist cum aceste mizerii sunt colportate de așa zisi psihologi, iar asociația ce reglementează statutul acestei pseudo științe nu face nimic pentru a încerca să pună ordine. V-am povestit vreodata că știu pe cineva care mergea regulat la psiholog și, când i-a spus că se simte mult mai bine și că intenționează să se căsătorească, psihologul i-a zis că e greșit ceea ce face, a uitat în ce hal a venit la el, iar acum, dintr-o dată, vrea să se căsătorească?

Serios, nu avem de ce să ne facem griji. Prosteala asta a existat dintotdeauna și va exista totdeauna. Tot timpl va exista o masă de imbecili care va simți nevoia să se simtă speciali și în afara timpului, imbecili care, în general, dispun și de banii necesari pentru a-și satisface nevoile de tâmpițism. Dacă nu va fi iubirea de mere, va fi iubirea de vegetale, ouă, soare, va fi noua medicină germană, vor fi NLP-urile pentru idioți ale lui Lorand Soares, vor fi caritasuri, delfinuri și altele.

how-you-picture-yourself-in-a-zombie-apocalypse

Din fericire, pentru moment, procentul de fraieri este mic. Iar când va fi prea mare, nu ne va mai interesa. Pentru că noi, sau cei ce vor urma, vom fi cei din mulțimea idolatră, nu la pupitru.

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.