Am avut o săptămână trecută mai agitată, cu distracții pe la maternități (vine în curând un articol despre mizdele alea de la maternitatea Ilfov) așa că nu prea am mai fost pe fază cu ce se întâmplă în piață. Dar azi…uh, azi am aflat despre cum taie PNL pădurile, în timp ce KW vorbește vârtos despre integritate și cum mizeriile astea vor schimba românia.

Și ce e mai mișto este cum papagalul aruncat în față de ponta, Romi Diaconu, a devenit, brusc, interesat de păduri și despre devastarea lor. El, care e susținut de ALDE, da?? Și de ponta, da??

Dar stați, că nu e tot. Mizeria e sharuită pe internet de PORCUL Nicolae Bănicioiu, omul care, din postura de ministru al sănătății, i-a condamnat la moarte pe răniții din clubul Colectiv, refuzând ajutorul extern pentru tratarea marilor arși, fiind perfect conștient că, în românia, nu există posibilități de tratament.

 

E scârbos tot ce se întâmplă, Diaconu, Bănicioiu, dar chestia asta cu PNL care devalizează pădurile Bucovinei este DUM-NE-ZEU!

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.