Asta chiar mi se pare o măsură foarte bună, care, în mod sigur ar reduce maxim accidentele pe străzi. Nemaivorbind că se va termina cu flashurile pe autostrăzi, șoferii agresivi care știu ei că pot merge mai repede și mai bine și tu trebuie eventual să oprești, ca el să poată să meargă așa cum vrea și o grămadă de alte aberații morale.

Plus de asta, va fi interesant să vezi cum producătorii de mașini se vor bate în confortul mașinii, în siguranță și alte blingblinguri, pentru că nu va mai interesa pe nimeni că tu vinzi un motor de 5 litri, cu 69 de cilindri în V, cât timp tot cu 130 la oră maxim poți merge. Vor dispărea vitezomanii care dau praf poliției, pentru că, mai mult ca sigur, poliția nu va avea limitare pe mașină. Iarăși bine.

Va fi interesant să străbați Bulgaria astfel, unde am văzut și limitatoare de 20 kmph, care nu mai au și semn de terminare.

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.