Au ieșit rezultatele de la testele PISA, românia ocupă un onorant ultim loc în UE și o coadă binemeritată în lume, râsul curcilor.
Nu și pentru ministra învățământului din românia, Ligia Deca, singura femeie care a putut să o facă, prin comparație, capabilă pe Abramburica.

ligia deca

„Una dintre concluziile raportului PISA 2022 este că avem un sistem de educație rezilient și că, prin măsurile luate, am reușit să limităm efectele pandemiei.
Statistic, rezultatele României la PISA 2022 s-au menținut la aproximativ același nivel ca în 2018.

La matematică, de exemplu, ponderea OECD a elevilor aflați la nivelul 2 sau mai sus de competență a scăzut cu 7 puncte procentuale, de la 76% în 2018, la 69% în 2022, în timp ce rezultatele țării noastre au rămas aproape stabile.

Am punctat, în cadrul evenimentului de prezentare a raportului PISA 2022, faptul că trebuie să facem tot posibilul pentru a crește procentul elevilor români care obțin performanțe medii și ridicate la lectură, matematică și științe”, a scris Deca.

Funny e că și-au pus fabrica de trolli la muncă, pe facebook, ca să vadă lumea că, de fapt, e un rezultat pozitiv. Din păcate, nu pot da link direct, doamna ministru mi-a dat block, pentru că, se știe, dimineața dânsa se trezește nervoasă dacă citește opinii negative despre dânsa și activitatea ei.

Concluzia e că totul e bine, tovarăși, nu uitați să votați USL.

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.