Nu am o problemă cu ziua de luni. Pentru mine e o zi bună, un nou început de săptămână, noi provocări, noi idei, ba chiar îmi place, o aștept cu nerăbdare.

Nu am o problemă în a mă trezi dimineața. Mă pot autocontrola să mă trezesc la orice oră vreau eu și prefer să mă trezesc dimineața, pentru că am creierul fresh, am idei, sunt scânteietor, tot ce trebuie.

În schimb, când vine luna decembrie, zici că fac baie în melasă. Cam din 5 decembrie, când încep să îmi revin din depresia de ziua mea, mă apucă o lene și un sictir de nu vă vine să credeți. Nu am chef de nimic și, mai ales, nu am chef de scris, iar scrisul e chestia care îmi place cel mai mult să o fac pe lumea asta. Bine, al 2 lea cel mai mult…

Anul ăsta nu, dar e posibil ca la anul, de ziua mea, să zic stop, eu iau sabatical o lună, ne mai vedem în ianuarie. Nu de alta, dar aș vrea să experimentez și cum e așa, să nu faci nimic, să ai concediu mai mult de 2 zile, fără să ai vreo grijă.

Mă duc să plimb cățelul.

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.