BIne, am râs de Demos și Cataramă, am rămas satisfăcuți de faptul că BEC a zis că reclamă la DNA pe cei cu semnături falsificate.

Dar totusi, ideea ramane. Statul roman, prin legea sa electorala, este impotriva accesului cetățeanului la dreptul de a fi ales. Să strângi 200 000 de semnături din toate județele țării nu e chiar ceva la îndemâna oricui.

Iar argumentul acela meseriaș cu Dacă nu e în stare să strângă 200 000 de semnături, nu are ce căuta, gândiți-vă ce logistică implică să strângi, în mod real, 200 000 de semnături, din toată românia. Câți bani trebuie să cheltui pentru a o putea face, la modul propriu. Nu toată lumea e întreținută, ca doamna Bruxelles. Și sunt oameni mișto în românia, dar care au bani la nivelul unui om mediu, nu la acela al unui președinte de bancă.

Practic, în românia, au acces la dreptul de a fi ales doar bogătanii sponsorizați de securiști bătrâni și partidele, îndeosebi cele mari, a se vedea succesul Demos. Restul sunt doar fraieri, iar constituția e o gargară.

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.