Stiți ce e aia ANAF, nu? Ăia care nu sunt capabili să recupereze banii de la FELIX și de la restul evazioniștilor, dar trimit acasă somații de plată pentru 15 bani.

Un prieten are un diferend cu o instituție a statului, alta decat ANAF. Instituția consideră că prietenul îi e dator cu niște bani, prietenul nu e de acord cu asta. Așa că a dat instituția în judecată și se judecă pe tema respectivă.

Odată cu procesul, a notificat și ANAF-ul că e în proces cu instituția, să nu își facă probleme. Știți ce a zis ANAF? Că nu poate da curs solicitării. Iar urmarea…

Prin urmare, zvonurile cum că e foame mare la psd și și-au trimis lătrăii în căutare de furturi facile sunt reale. Și dacă ai vreo problemă legală cu statul român, indiferent de legi, statul îți ia banii și ți-i dau ei înapoi, cândva. Cam ca ăia de pe taxa auto, în 5 tranșe anual, pentru că și tu tot în tranșe i i-ai dat.

E interesant cum banca transilvania i-a închis și cardul de credit, din același motiv. Complet ciudat, practic aici vorbim de banii băncii. Dar na, nu mă mir, vorbim de BTR.

Și cam aia e cu egalitatea în fața legii. Dacă aș avea o dispută financiară cu o persoană fizică sau juridică, totul ar sta exact ca acum până la pronunțarea hotărârii definitive. Statul e însă mai egal decât tine, așa că are dreptate din start.