Mă uitam, în timpul clasicei insomnii de azi noapte, pe twitter, ca să văd că a apărut Logan Paul cu un clip lacrimong despre suicide awareness și cum trebuie să facem și să dregem ca să nu mai facă ei și să dreagă.

Logan Paul e tembelul acela care, ca și Piticu, a găsit un sinucigaș mort în pădure și, în timp ce se hăhăia cu prietenii, l-a filmat, după care l-a pus pe youtube, ca un băiat de băiat ce era.

Ok, orice om normal la cap, care nu e american, realizează că ăla e doar un porc care încearcă să își repare imaginea, pentru că altfel se duc banii de păpică pe care îi făcea pe youtube, se duce cariera de actor wannabe, se duce tot, așa că a făcut o 180degrade și brusc e cu Să donăm pentru sinucigași, să nu mai râdem de ei în filme pe youtube, cum am făcut eu.

De fapt, ce voiam să zic.
Eu nu înțeleg de ce oamenii nu sunt lăsați să se sinucidă. Serios, dacă omul acela dorește să termine cu viața, de ce nu e lăsat să o facă? Fizic, singurul lucru care îi aparține este viața sa. De ce cineva simte nevoia de a se amesteca în decizia altuia pe tema asta?

Ca o paranteză haioasă, în românia tentativa de sinucidere se pedepsește cu amendă, am impresia că e chiar amendă penală. Adică dacă nu îți iese sinuciderea, vine poliția și te arde. Asta ca să îți aduci aminte de ce voiai să te sinucizi din prima și să ai grijă ca data viitoare să nu mai ratezi.