Bogdan Pater și-a dat luni demisia din Partidul Național Liberal. Printr-o frază scurtă, Pater i-a cerut președintelui PNL Bihor, Ilie Bolojan, să ia act de demisia sa din partid începând din 10 octombrie 2022, arată sursele BIHOREANULUI.

Liberalul, care a deținut în trecut funcția de președinte al organizației de tineret a PNL Bihor, iese din partid în plin scandal în care este acuzat că a încercat să racoleze numeroase minore, atât în Oradea, cât și în București.

Există aici mai multe concluzii ușor divergente.
Bogdan Pater, conform legii românești, nu a făcut nimic. Efectiv nu poate fi acuzat, legal, de nimic. În românia nu există legislație preemptivă, coruperea de minori nu poate fi probată decât dacă minorul face ceva, ne-am lămurit că judecătoarele române favorizează violatorii și, să nu uităm, românii își urăsc copiii, cu patimă și pasiune, dublu dacă sunt ai altora.

Mulți dintre noi trăim într-o bulă, să știți. Așa cum scrie prietena mea, Silvia

Chiar da, nu știam. Trăiesc într-o bulă de oameni normali, care au copii, copii pe care îi iubesc, îi cresc cât de bine pot ei, fără bătaie și violență și care nu stau să aprecieze copii, din punct de vedere sexual. Poate ar fi trebuit să mă pună pe gânduri faptul că cele mai accesate categorii, de către români, pe siturile de pr0n, sunt teen și minori, dar ce să vezi, nu m-am gândit vreodată că fantezii cu rusoaice fake pot fi traduse în căutări liberale pe teren.

În românia, nu există, ca în țările civilizate, oprobiul public. Efectiv glumele alea gen Asumare politică sunt doar atât, la nivelul glumă, indiferent de care parte a baricadei ar fi, politicienii sunt niște porci susținuți până la capăt de armatele de majorete, fie ei de la USL sau USR. Prin urmare, niciodată nu va exista vreo sancțiune pentru gesturi imorale. Uitați-vă la infractorul Varujan Vosganian, care din posibil pușcăriaș, ascuns după votul de imunitate din parlament, este un expert în politici internaționale și ne explică despre puterea fenomenală a rusiei pe la TV. Sau Barna, care e, în continuare, lider, deși trebuia să dispară din politică.

Anyway, ce voiam să zic, legat de faptul că PNL nu a avut nicio reacție legată de tentativa de pedofilie a lui Bogdan Pater (citind mesajele trimise de către ipochimen fetiței de 14 ani, se îndoiește cineva despre violul care, cu siguranță, ar fi urmat?). Nu există niciun fel de obligație, legală sau morală, ca USL2.0 să ia vreo poziție, în afară de cea a caprei ghiocel. Legal nu pot fi condamnați de nimic, moral nu îi pasă nimănui, într-o țară unde violul și pedofilia sunt cutume și legi nescrise ale pământului.

Locul unde Eu te-am făcut, eu te omor se transformă în Eu te-am făcut, eu te-am futut.

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.