De abia ce am scris despre fosta târf cântăreață de muzica de speță nedefinită, cum are ea idei despre vaccinuri și cum ar trebui să gândim în relația cu ele, doamna Ladoși venind din postura ingrată de fostă purtătoare de picioare retractile în scop financiar și actual director de circ și bum, ne lovește din nou o știre despre ea.

Cântăreaţa Sanda Ladoşi şi soţul ei, Ştefan Tache, au fost ridicaţi marţi de procurorii DIICOT, într-un dosar de înşelăciune şi spălare de bani, cu un prejudiciu de aproximativ un milion de euro.

În prezent, Sanda Ladoşi este director adjunct interimar la Circul Globus.

Deci cum, multipremiata doamnă a sexului cântecului românesc, mâna dreaptă a doamnei Gabriela Vrânceanu Firea Pandele Șicâțiormaififost, se ocupa cu înșelăciunea și spălarea de bani?

Aproape că nu îmi vine să cred. Până și declarația văcuței de la Craiova, Olguța Vasilescu, care, din postura de ministru al muncii, a declarat că multinaționalele sunt de vină pentru că Moldova și Oltenia sunt sărace, pentru că nesimțitele au ales să își facă sedii acolo unde sunt autostrăzi, nu acolo unde nu sunt, ca să susțină economia româniei, pălește în fața doamnei Ladoși.

Mai dă-o-n vaccinul meu de treabă.
JOS LABELE DE PE SANDA LADOȘI!

Mă întreb de multă vreme. Vaginul se bătătorește de la multă utilizare? Fără legătură cu cariera doamnei Ladoși, desigur.

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.