Am fost aseară la petrecerea de sfârşit de an a Microsoftului, unde l-am cunoscut pe noul şi sexosul lor şef, am reîntânit feţe cunoscute şi fete cunoscute aka Delia, Ela şi Veronica şi, am văzut şi eu în sfârşit ce face Kinect-ul de la XBox.

Deci Kinect e un fel de Wii, doar că nu ai nevoie de nimic gen telecomandă. Sistemul te recunoaşte ca persoană, îţi ia mâinile în colimator şi aia e. Te joci, dai din mâini, ca şi cum ai avea o telecomandă invizibilă. Foarte mişto. Dealtfel, îl puteţi vedea aici pe Piticu cum dă din mâini ca apucatul. Chiar comentam aseară, că dacă ai aşa ceva în casă şi te vede cineva pe geam, zice că eşti puţin plecat cu pluta.

17 comentarii Adaugă comentariu

 1. foarte tare
  sa tot ai jocuri cu sarituri d-astea
  nu mai ai nevoie de sala :)))

  0

 2. pare o chestie interesanta. is curios de precizia lui.

  btw, de cate ori sa ma uit la filmu’ ala facut de xbox pana apare si piticu acolo?

  0

 3. Pe vremuri daca aveai o casca in urechi si vorbeai la telefon ( nu aparuse blustutul) se uita lumea la tine zicand ca esti dus cu pluta. Acum e ceva normal sa vezi pe unii / altii vorbind „de unii singuri” pe strada, etc. Ne vom obisnui sa-i vedem si „topaind de unii singuri”

  0

  • @Vodafonul: eu ma uitam acum vreo…10 ani, poate mai mult, la unul si il compatimeam din cauza asta. iar el era director la cfr si avea handsfree:))

   0

 4. Mos Craciuuun, ai vazut ce a pus Arhi pe blog? 😀

  0

 5. Hai ca mai scoate si Microsoftu ceva bun (ca Windows Phone 7 nu prea merje)

  0

 6. #7

  Geez…cat de tare este. cam 350 dolari in state cu tot cu xbox, sunati-va prietenii de acolo sa va aduca de craciun .

  Prea tare jucaria, tocmai eram pregatit sa imi iau wii, acum m-ai pus pe ganduri .

  In liceu chiar radeam de un coleg care spunea profei ca vede oameni care vorbesc singuri pe strada , i-am dat replica cu handsfree-u imediat 😛

  0

 7. Cu putin timp inainte a scos si Sony un controller similar cu Wii-ul pentru PS3. Ca si pret Wii-ul e la jumate fata de Xbox.

  0

 8. Sunt curios cum se joaca un tenis virtula asa ?

  0

 9. asta are avantajul ca nu poti sa iti scapi mana din mana in LCD

  0

 10. @animaloo: nu stiu exact cum e controllerul PS3, dar avand WII stiu cum e ala; au un sistem de prindere si-ti repeta de 1 suta de mii de ori inainte de fiecare joc: nu uita sa ti-l prinzi tocmai ca sa nu patesti ca asta: www.youtube.com/watch?v=jUnur-JwDNU

  0

 11. @Teniescu – l-au probat niste colegi la MS TechEd… Cica ar avea „un usor lag” fata de Wii

  0

 12. chiar ca wii killer, e de o mie de ori mai fun fara controller

  N-aratati clipu la copiii ca ramaneti fara bani acuma de Craciun

  0

 13. #16

  Am jucat PS3 Move si pot sa spun ca e peste Wii cu mult. Sistemul e la fel cum ai spus tu, cel de la Xbox, doar ca la asta ai si doua „telecomande” care sincer sa fiu, seamana cu niste puli. Ah da, si zici ca eu un webcam. Ala, sistemul, de iti preia miscarile. Ala.

  0

 14. #17

  Sa vezi distractie daca stai la bloc si-l apuca pe vecinul de deasupra „topaitul” la 11 noaptea.. pai nu-i asa doar se joaca ce caru’ meu !?

  0