I-au condamnat pe autorii jafului de la Banca Transilvania. Yeee, s-a făcut dreptate.

casiera care a fost agresată în timpul jafului a cerut achitarea lui Andrei Hosu şi a lui Bogdan Baciu, cei doi tineri judecaţi în acest caz.

Tot la ultimul termen, procurorul a depus o serie de obiecţii cu privire la ultima expertiză care arăta că înălţimea lui Andrei Hosu şi a lui Bogdan Baciu diferă de cea a adevăraţilor autori.

Mihai Giurgea, unul dintre avocaţii celor doi tineri, ceruse achitarea acestora motivând că raportul ADN din Germania îi exclude pe aceştia ca autori ai jafului, de asemenea măsurătorile de înălţime şi seria de martori care au spus că nu cei doi sunt autorii atacului.

Obiecţiile au fost respinse de instanţă.

Deci, mai clar, martorii acuzării spun că cei 2 nu sunt autorii, existând diferențe clare de înălțime. Testele ADN spun că nu e vorba de cei 2.

Concluzia? instanța a respins aceste obiecțiuni și a dat verdictul. Pe baza a ce? Pe baza faptului că acest proces trebuia rezolvat și normal, l-au rezolvat.

27 comentarii Adaugă comentariu

 1. #1

  Clar. Pai daca nu imparti swift and holy justice cum stie lumea ca ti-ai facut “treaba”…

  0

 2. #2

  Am încredere în Justiţia Română. Mane, vizităm şi noi în scop recreativ o bancă? Noi ne tirăm din ţară şi sigur găsesc ei ceva vinovaţi.

  0

 3. Astia-s nebuni, pe bune.Justitia…

  0

 4. Romania tara tuturor posibilitatilor, iarasi intra nevinovatii in puscarii ca pe vremea comunismului.

  0

 5. Mai… procurorii si judecatorii isi fac treaba, de ce sunteti rai? Ei stiu foarte bine ce e de facut si cunosc problema.
  De exemplu, in cazul de fata, probabil au gandit asa: “N-or fi astia vinovatii, dar mai da-i in p…, au facut ei ceva pana acum! Merita putina facultate!”

  0

 6. Justitia va fi justitie drepata in romania, cand avocatii si judecatorii vor fi drepti si demni si morali. Dar cum astea nu tin de foame, ma cam indoiesc ca va fi candva, in viitorul apropiat

  0

  • Avocatii nu pot fi drepti si morali, ei reprezinta clientul. Poate ai vrut sa spui procurorii…

   0

 7. #8

  An electoral, eficiența muncii

  0

 8. #9

  Asta e fix pix, check this out:
  www.luju.ro/avocati/cazul-avocatului/sentinta-de-infarct-avocatul-berbecaru-a-fost-chemat-in-judecata-de-procuroarea-chirila-de-la-pjs-3-pentru-stabilirea-paternitatii-expertiza-adn-a-probat-ca-nu-e-tatal-dar-instanta-l-a-declarat-tata-pe-motiv-ca-nu-au-existat-nici-macar-indicii-despre-exis

  Cu alte cuvinte, as putea fi declarat tatal a 150 de copii prin lumea asta mare, chiar daca testul ADN nu sustine asta…:). Astept cu interes ca o doamna de bine sa declare ca fiul ei e de fapt conceput cu Tiriac…

  0

 9. Avoctul are o meserie murdara, Lupul Ainen, dar cred ca si aici e loc de morala si dreptate,. Eu nu as reprezenta un client care e clar că a afacut ceva total gresit, crima sau alte infractuni grave. Tine de onoarea avocatului, onoare care nu prea o au!

  0

  • #11

   marius » orice om are dreptul la aparare, e unul din lucrurile care ne deosebeste de animale

   0

 10. #12

  De-asta nu sunt de acord cu pedeapsa cu moartea.

  0

 11. nu-i prima oara cand se gasesc vinovati ca sa fie la numar.

  0

 12. Iti dau dreptate , Arhi, doar ca pentru ca ai omorat un om, ori pe ce parte ai intoarce-o si suci-o, trebuie sa platesti, iar la noi acest lucru nu se intampla si din cauza ca legea este trunchiata si interpretata dupa bunul plac al tuturor celor ce intra in domeniul justitiei. Greu subiect si mai ales delicat!

  0

  • #15

   marius » se intampla peste tot, nu doar in romania. la noi e mai des pentru ca avem judecatori corupti

   0

  • #16

   ehh. corupti? sau imbecili?
   sau amandoua…

   0

 13. #17

  Ascultati aici niste vorbe mari: sa va fereasca Dumnezeu de sanatatea cautata in spitalele din Romania si de dreptatea cautata in justitia din Romania!

  0

 14. #18

  Stiu ca se intampla peste tot, pur si simplu spuneam ca asta e motivul pentru care nu sunt de acord cu pedeapsa cu moartea oriunde in lumea asta, pentru ca se fac greseli si, daca l-ai executat pe om, nu ai cum sa revii in caz ca ai gresit.

  0

  • #19

   mArius » da, nici eu nu sunt de acord, sunt multe cazuri de greseli.

   0

 15. Stai sa inteleg:
  – jefuiesti o banca = 17 ani cu executare
  – omori un om prin imprudenta = 2-7 ani cu suspendare (rar cu executare)
  – violezi si omori = 15 ani cu executare
  Nu mai tin minte exact care erau cazurile, dar cam asa aratau sentintele.
  In Romania mai bine omori un om decat sa spargi o banca.

  0

 16. O ştii p’aia cu “recunoaşte că eşti mistreţ!”. Cam aia e…

  0

 17. #25

  bine ca n-au scos-o vinovata pe casiera!

  0

 18. #26

  Asta-i ca-n filmele americane, unde politia gaseste un cadavru, care e impuscat in ceafa si legat la maini si claseaza cazul ca fiind sinucidere.

  0

  • #27

   Andrei » sau ca in realitatea romaneasca. acum cateva luni, un fost politist a fost gasit in casa, in cada, cu multiple taieturi pe cor. desigur mort. ancheta a concluzionat ca a fost sinucidere, pentru ca, tine-te bine, usa de la intrare nu prezenta urme de efractie, deci clar s-a sinucis

   0