Trei tineri din Arad sunt cercetaţi sub control judiciar, după ce ar fi vandalizat autoturismul personal al unui poliţist, în semn de răzbunare după ce unul dintre ei a fost sancţionat în trafic. Poliţistul şi-a găsit autoturismul acoperit cu vopsea verde, iar paguba depăşeşte 7.000 de lei.

În statele cu apă caldă există 2 categorii profesionale care, fiind expuse contactului cu publicul, sunt protejate de lege în mod special. Poștașii și polițiștii, datorită faptului că intră în contact cu spuma societății, beneficiază de protecție suplimentară și, dacă ai făcut tâmpenia de a ataca un poștaș sau un polițist, viața ta nu va mai fi niciodată la fel și vei ieși din pușcărie în cu totul alt punct al vieții, probabil descendent.

Nu ai cum să ceri unui polițist să fie ferm în ce face, să poată să scoată arma și să tragă, dacă e nevoie, să distrugă chiar și mașina pe care o conduce, dacă e necesar, cât timp el nu este protejat de lege sub nicio formă. Nu mai zic de faptul că polițiștii tocmai au fost informați că trebuie să se șteargă pe picioare la intrarea în unitate și să folosească toaletele de 5-6 ori înainte de a trage apa.

În urma cercetărilor, tinerii au fost identificaţi şi sunt cercetaţi de procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Arad pentru comiterea infracţiunii de ultraj. În cazul lor a fost dispusă măsura controlului judiciar pe o perioadă de 30 de zile.

Deci asta e ce a fost acolo, ultraj? Ce așteptăm, ca plodul unuia din generalii din poliție să fie stropit cu acid, în loc de vopsea, ca să se ajungă să se ia măsuri, cum s-a gândit acum Bădălău că parcă nu e ok să nu poți să îl împuști pe hoț la tine în casă, asta după ce i-a fost spartă casa? Și pentru ultrajul ăsta, beneficiază de măsura controlului judiciar? Adică, un act de violență, da? Dacă mâine se gândesc să toarne benzină pe el, dacă tot le-a ieșit faza cu vopseaua?

Serios, asta e justiția pe care o apărăm, nu alta.

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.