Râdem toți că se întoarce Borcea la pușcărie și fac ăia secție de neonatologie acolo, dar se pierde din esență o chestie mică, mică de tot.

Curtea de Apel Bucureşti a decis, în iulie 2017, condamnarea fostului primar al Constanţei, Radu Mazăre, la patru ani de închisoare cu suspendare, iar fostul preşedinte al Consiliului Judeţean Constanţa Nicuşor Constantinescu a fost condamnat la trei ani de închisoare cu suspendare.

Iar Borcea fusese achitat.

Vă rog frumos să îmi explicați cum curtea de apel i-a achitat, practic, pe toți, iar la recurs au fost condamnați toți la pedepse duble, cu executare, iar Borcică și-a luat 5 ani? Serios, explicați-mi cum acel complet de judecători nu a fost corupt, nu a primit bani ca să își facă albi pe toți infractorii ăștia de mucava, care furau, la propriu, bani pentru PSD?

Ieșim noi să apărăm justiția, dar, în afară de Codruța, justiția română merită să fie arsă pe rug și cenușa aruncată în mare, să hrănească coralii.

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.