Mai multe persoane trimise în judecată, într-un dosar de fraudare a fondurilor europene, au cerut în instanță ca Direcția Națională Anticorupție-serviciul teritorial Alba Iulia și Serviciul Român de Informații să comunice dacă au colaborat în filarea, interceptarea convorbirilor sau supravegherea persoanelor din dosar, transmite Alba24.ro

Curtea de Apel Alba Iulia a admis cererea acestora și dacă cele două servicii vor afirma că au colaborat în dosar, nu numai că vor fi nevoite să comunice ce informații au obținut, ba chiar să dezvăluie componenţa echipei, contribuţia şi identitatea fiecărui membru.

Printre inculpaţi se află şi patru cetăţeni libanezi, un francez, doi notari din Brașov, dar și președintele de la acea vreme a Camerei de Comerţ Cluj, Ştefan Dimitriu, administratorul societăţii De Construcţii Napoca SA.

Cum e asta, neicușorule?
Deci DNA și serviciile îi prind cu frauda, iar judecătorul cere ca numele celor care i-au filat și interceptat să fie făcute publice. Practic, imbecilii din justiția albaneză au decis că spionii și cei care nu trebuie să aibă față brusc, vor avea, în numele dreptății cetățenilor libanezi. După care puțină presiune pe ei, poate vreun membru de familie răpit, declarațiile retrase și justiția mai triumfă o dată.

Justiția din românia este pe o treaptă situată foarte jos în societate. Foarte jos.

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.

Pe scurt

Loading RSS Feed

10 comentarii Adaugă comentariu

  1. #1

    justitia este un termen general si nepotrivit in acest caz, stie cineva numele judecatorilor?

    • #2

      Bănuiesc ca se pot afla.

    • #3

      deobicei emiti prezumtii care nu se confirma!
      justitia romana este atat de transparenta incat nu exista o sursa publica pe care sa o consulti si sa afli numele judecatorilor dintr-un dosar!

  2. #4

    Intelegeam daca dorea judecatorul sa stie cum au mers treburile, dar sa faca publice acele informatii e de cacao rau de tot.

  3. #5

    Poate judecătorul era tânăr și nu putea înca sa se pensioneze…

  4. #6

    Probabil că legea îi obligă să clarifice, mă îndoiesc că judecătorii acceptă orice solicitare primită.

  5. #7

    Ma intreb daca in dosare de terorism, SRI trebuie sa dezvaluie indentitatea agentilor?

  6. #8

    În cazuri d’astea trebuie să protesteze lumea și să ii apere pe aia, nu când se ciondaneste kovesi sau Lazar cu psdistii.

  7. #9

    de cand si-a rezolvat dragnea dosarele privind infractiunile, pesedeul s-a oprit din latrat pe tema raspunderii magistratilor.
    din latrat, ca de legiferat n-au avut vreo intentie!

Adaugă comentariu

Dacă ești la primele comentarii aici, nu încerca să faci pe deșteptul

  • Comentacii pesedisti nu sunt bineveniti
  • Nu incerca sa fii mai arogant decat mine, la mine in casa
  • Linkurile sunt foarte utile, daca nu sunt spam




This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.