Nu am fost pana acum la Justice League din două motive. Unu, Toată lumea era cu Vaaaaai, JL sux, superman sux, wonder woman sux, toată lumea sux, muie dragnea. Și doi, există un serial pe Netflix,DC’s Legends of Tomorrow, care are chestii din Justice League, inclusiv pe robo dude și este atât, ATÂT, ATÂT DE PROST încât nu am putut urmări mai mult de 3 episoade, 3 crâncene episoade în care aproape m-a durut carnea de așteptarea că, poate, se întâmplă ceva, mor actorii cei varză și sunt aduși alții, schimbă efectele speciale care par făcute de mine cu croma sau ceva, ORICE. Nu, nu s-a întâmplat nimic, din păcate.

Am fost la Justice League și nu regret nimic.

Știți aia cu Brusli îl bate pe Vandam? Justice League îl bate pe Thor Ragnarok de îl ascultă cu urechea, după care se urcă pe el și urlă: Mai glumești? Zi, mai scoți multe glume de rahat, de aruncă Arhi cu ouă în ecran de nerzi? Zi bă, incompetentule!

Este incomparabil. Povestea este foarte bună și foarte bine spusă, legată, actorii sunt acolo și sunt foarte potriviți rolului, Flash este exact așa cum ar trebui să fie, Batman este foarte Batman, iar Superman salvează situația exact când trebuie.

Da, așa trebuie făcut un film cu super eroi.
Cu o mențiune. Wonder woman are fruntea și vârful capului foarte mici și teșite, iar fundul ar mai putea fi lucrat. Zic și eu, nu ieși la salvat planeta așa, oricum