Da, fotbalistii nationalei, ca niste adevarați devoratori de frumos, s-au dus să se plimbe prin parc, iar javrele de de jurnaliști nu i-au lăsat în pace să se relaxeze și să se concentreze asupra meciului. Așa cum era și normal, au avut un răspuns pe măsură, aruncând în ziariști cu niște bolovani care se întâmplau să se găsească prin zona.

Intenția lor nu a fost să îi rănească, ci doar să le atragă atenția că este necesar un comportament civilizat în relația ziarist-fotbalist. Și oricum, nu orice scamă de zgârie-hârtie de la un ziar se ridică la nivelul unui Tamaș, Lobonț sau Săpunaru. Untermenschii trebuie puși la locul lor din când în când.

Drept urmare, jucătorii noștri de cel mai înalt nivel, nu s-au mai putut concentra și au pierdut, după o luptă teribilă, meciul cu puternica reprezentativă a Lituaniei (sau era Letonia?), numai cu 3-0. Desigur, dăruirea lor pe teren a fost exemplară. Din păcate, evenimentul cu jurnaliștii i-a distrus psihic.

Frați rromâni, vă propun ca acum, în al 13 lea ceas, să fim alături de echipa noastră națională. Să deschidem o petiție pentru a-l ajuta pe Săpunaru, care a rămas șocat de când a trebuit să dea cu pietre în ziariști. Să deschidem un cont pentru Mutu, să îi plătim datoria, să nu mai stea cu stres. Să îl ajutăm pe Lobonț în lupta paternală cu parașuta aia de nevastă-sa, care vrea mai mulți bani pentru copilul lui, bani care altfel ar fi mult mai bine folosiți în Bambu.

Poate la meciul cu Insulele Feroe reușim măcar un egal, cine știe. Deși, după cum știți, Feroe e o echipă aproape de neînvins.
Deh, virilitatea scandinavă.

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.