Legat de faza de aici.

Problema pe care o văd eu nu e că a dat o chiflă băiatul ăla insipid, care tot făcea emisiuni neurmărite de nimeni pe la toate posturile tv, timp de câteva luni, după care era dat afară.

Problema e că oamenii ăștia sunt definitorii pentru piața de jurnalism din românia. Ăștia sunt. Ei. Ei sunt ăia după care vă luați când citiți articole de opinie în vreun ziar. Ei. Ăsta e nivelul. Pe ei trebuie să îi credeți că sunt ziariști reali, care fac muncă de jurnalism. Ei. “ziariștii” ăștia care nu sunt în stare să verifice o informație măcar cu google, nu altfel. Un simplu google. (stați liniștiți, știu că vor ieși cu aceeași scuză ca Mirciulică, pe vremea când era celebru, că ei nu sunt ziariști, ei doar citesc știri)

Bine, Pătraru e un adevărat cititor de prompter, ca Mircea Badea, încă de pe vremea când avea oarecare succes, pentru că îi scria textele Patrick Andre de Hillerin. Acum cred că i le scrie un băiat care a făcut școala cu Abramburica.

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.