De când am citit prima dată despre acest subiect, am rămas cu o ură, cu ceva negru în suflet. De parcă nu aș mai putea să mă bucur de nimic, de parcă nu aș mai putea găsit fericire în nimic din jurul meu.

Cinci procurori şi patru judecători au decis că un copil de clasa a IV-a are discernământ şi poate consimţi să facă sex cu un bărbat care îi putea fi bunic

Din analiza tuturor actelor dosarului nu a rezultat fără dubiu că actele sexuale au fost săvârşite fără acordul părţii vătămate, nefiind deci întrunite elementele constitutive ale infracţiunii de viol”, notează SANDA IONELA DRAIA, prim-procuror adjunct al Parchetului de pe lângă Tribunalul Hunedoara.

Starea de neputinţă a victimei de a se apăra sau de a-şi exprima voinţa trebuie stabilită în concret, de la caz la caz, existând posibilitatea ca o persoană sub 15 ani să se găsească într-o asemenea stare, după cum este la fel de posibil ca victima – chiar dacă nu a împlinit vârsta de 12 ani – să aibă aptitudinea de a se apăra şi de a-şi exprima voinţa.

Şofan Dumitru, cel care a întocmit rechizitoriul, este acum procuror-şef Secţie Urmărire Penală la Parchetul de pe lângă Tribunalul Hunedoara.

Nicolae Paştiu, cel care a confirmat rechizitoriul, este procuror-şef Secţie Urmărire Penală la Pachetul de pe lângă Curtea de Apel Alba Iulia.

Draia Sanda Ionela, cea care a respins plângerea părinţilor fetiţei, lucrează şi azi Parchetul de pe lângă Tribunalul Hunedoara şi este procuror-şef Secţie Judiciară.

Petronela Negrea Drucan, prima judecătoare care a decis că fata de 11 ani a consimţit actele sexuale la care a fost supusă, profesează la Tribunalul Hunedoara.

Jean Nicolae Uncheşelu, primul procuror de şedinţă care s-a opus schimbării încadrării faptei lui Jorj din act sexual cu un minor în viol, e procuror la DNA – Structura Centrală.

Monica Felicia Farcaş, preşedinta completului de la Curtea de Apel Alba Iulia care a decis că fetiţa de 11 ani s-ar fi putut apăra, este azi preşedinta Judecătoriei Blaj.

Marius Aurel Motolea, judecător în completul condus de Farcaş, profesează acum la Secţia I Civilă a Curţii de Apel Alba Iulia.

Judecătoarea Sanda Trif, judecătoarea de la Curtea de Apel Alba a ieşit la pensie în ianuarie anul trecut.

Alina Oană este procuror DNA – ST Alba Iulia.

Priviți câte femei magistrat consideră că o fetiță de 11 ani s-ar fi putut apăra în cazul unui viol, în fața unui adult și a altor 4 tineri. Nu pot, nu știu ce aș putea să scriu.

Dar sunt sigur că dacă leprele astea umane ar fi dat nas în nas cu un Drasyus Kedis, poate nu și-ar fi bătut joc atât de ușor de suferința unui copil, indiferent de banii pe care i-au luat pentru a da sentințele.

Și, deși am fost întotdeauna împotriva unei secții de anchetare a magistraților, chiar încep să cred că este ABSOLUT necesară. Până la apariția unui Drasyus, măcar legea să se ocupe de ei.

82 comentarii Adaugă comentariu

 1. #1

  Niste somitati care muncesc mult, in conditii grele, si merita pensii speciale!

  53

  • #2

   Chiar nu ctred ca.s bune generalizarile. Dar uncheselu, ohoo, cat de stimat a fost pentru alte cazuri.

   5

  • #3

   Toți din Ardeal, frate, de unde se dă ora exactă în materie de civilizație.

   29

  • #4

   @vali: … observația vine de la cineva care sta într-un „muncipiu” cu străzi de pământ la câțiva km de centru, cu cetățeni rămași in frig peste iarnă, cu zone mai mari ca multe orașe din vest „controlate” de parcagiii analfabeți, cu străzi fara canalizare…tot aproape de km 0, cu cartiere in care vomiți doar dacă treci cu mașina și toate astea boss in secolul 21!!!…da’ tu mai spune-ne cum e sa te f…a grija de alții și să fii pe p…a ta că ești mitic și tre’ să te simți superior.
   Îți scriu astea pt că, bănuiesc că ești din buCUResti și doar aia suferă mai nou de boala asta. Daca in schimb ești din zonele și mai „dezvoltate” iartă-mă că te-am supraevaluat!
   Vezi sunt totuși băiat bun și nu te întreb dacă știi cine are „puterea” să demită magistrații și în ce zona a țării ” se află „uzina” unde „lucrează” că, nah…e mai fain sa ne ciufulim. Părem mai mitici

   33

  • #5

   Cum un copil în clasa a 6a sa aibe discernământ sa facă sex cu un adult care i_ar putea fi bunic? În ce țară trăim oameni???? Asemenea cazuri de pedofilie??? Pedofilii trimisi la pușcărie!!!

   30

  • #6

   Câte mii de euro sau câte milioane de lei au luat șpagă aceste javre (procurori,judecători) ,atâția draci să intre în corpul lor si la toți membrii familiilor lor.Si dacă ori avea fete ,să le violeze și pe ele ca să iasă meci egal.

   32

 2. #7

  Asta e aceeasi situatie ca aia din Arges care au iesit cu topoarele sa alunge vizitatorii infectati cu coronavirus, doar ca la alt nivel. La sfarsit de zi, tot gandire medievala in orice structura.

  15

  • #8

   Eu cred ca nu au fete sau sunt mai mari. Probabil gândesc ca niște pedofili sau sunt plătiți gras să scape mafioții.

   32

  • #9

   Mamă mamă ce minte au aceste femei. Probabil și ele sunt mame sau bunice .
   Dacă oare pateu și fetele lor așa ceva tot așa ziceau ?? . Rușine. Afară cu ele. Sunt o rușine ptr societatea civilă și democratica

   52

  • #10

   E strigător la cer ce a făcut acel nemernic cu o fetiță de11 ani.Daca mai e cineva sănătos la cap în parlament să facă legi drastice pt.acesti PEDOFILI.

   25

 3. #11

  Mari si multe jigodii sunt in sistemul judiciar din tara asta dar la hunedoara acolo parca s-au adunat toti manjitii.

  43

  • #12

   esti in eroare. astfel de persoane sunt peste tot si nu fac mizeriile astea neaparat pt bani. unii chiar sunt convinsi ca e ok asa. doar ca cei mai multi nu au ocazia sa se manifeste

   34

  • #13

   Daca citeai atent observai ca am scris ca sunt „multe jigodii in sistemul judiciar din tara asta”.
   Ziceam ca s-au adunat multi acolo la hunedoara avand ca baza cartea lui Berbeceanu, nu stiu daca ai avut ocazia sa o citesti.
   VAV de remarca ta, ca unii chiar sunt convinsi ca e ok asa, permite-mi sa am ceva retineri.Sunt de acord ca pot fi 2-3 tampiti care pot crede ca un copil de 11 ani se poate apara in fata catorva adulti dar cand sunt 10-11 sau cati dracu au fost de acord cu chestia asta….pute a bani multi!

   51

  • #14

   da ai dreptate, nu am citit cu atentie. dar consider ca chiar sunt multi care nu au o problema cu chestia asta cu violul copiilor. in ultimii ani am tot vazut/citit cazuri in care cazuri de viol asupra unor minori a fost trecut la categoria „cu consimtamant”. adica e generalizat ca metoda de rezolvare la nivelul instantei. sau ca faza aia din politie, cand toti il acopereau pe ala de era pedofil, cu toate ca stiau despre ce facea.

   11

 4. #15

  Like la scrib!
  Asociații, onegheuri, hashtagi, …nema …demonstrații ?!?!?
  A…, a cazut pesedeu’….Nema interes….

  16

  • #16

   Pai hai, da tu tonul… 🙂 Sau nu va adunati decat ca sa aparati jigodiile de politicieni, impotriva justitiei? Cand e vorba de copii, mai usor…?

   21

  • #17

   pesedeul n-a cazut inca!
   trebuie sa evacuam aceasta mizerie din parlament spre statiile de epurare (puscarii)!

   19

  • #18

   Nu am cuvinte pentru acești magistrați, cum poate o fetiță de 11 ani să se apere de un animal (nu poate fi numit om) de 40 sau 50 ani, să se apere, și să nu fie considerat viol !
   Dar pentru un băiat de 14 sau 15 ani care a constrâns o fetiță de 7 sau 8 ani și a avut raport sexual cu ea; a fost considerat viol și a fost condamnat. Deci au fost amândoi minori !
   Deci, care sunt criteriile pentru a judeca și a aprecia vârsta pentru minori, sau sunt considerați adulte fetițele de la 11 ani, nu de la 18 ???

   9

 5. #19

  Mai bine de un miliard de indivizi venereaza pe profetul Mo, care și el considera că sexul cu fetițe e miez. De ce să ne mai mirăm?…

  26

  • #20

   Da, profitul muhamed s-a insurat cu biata Aisha când fetița avea doar 6 ani, într-un gest de curtoazie față de prietenul lui, Al Bakr. Dar a așteptat totuși ca Aisha să împlinească 9 ani până să o f#t@. In coran e descrisă și situația: Aisha se dădea în leagăn, când a chemat-o profitul să consume mariajul. La 9 ani!

   6

  • #21

   Ai șă ne hâțânăm amândoi, zise Mo, rânjind, cu mâna în buzunar până la cot.

   5

 6. #22

  Oamenii ăștia își vor cheltui liniștiți pensiile speciale. După ce se vor pensiona la 45 de ani.

  28

 7. #24

  Eu nu sunt in totalitate de acord cu punctul tau de vedere Cetin! Nu persoanele enumerate de tine reprezinta cauza acestor rezultate, ele sunt doar efectul unui sistem judiciar schiop (nu si orb) si corupt dintr’o tara corupta!
  Justitie corecta si impartiala (in mod curent nu doar exceptional) in Romania nu poate exista in conditiile actuale!

  11

  • #25

   Eu inteleg sistemul schiop si coruptia cand scapa un Vintu, un Voiculescu sau macar un Copos ori nepot al lui Becali.
   Cand insa beneficiarul deciziilor e un omulet dintr-un sat acolo nu mai e putere, e doar mizerie umana, oameni care calca in picioare alti oameni fara aparare pentru o mie de lei sau un pachet de cafea, pentru ca pot.

   51

  • #26

   Bigbear, asa este, ai dreptate! Coruptie se considera a exista doar cand sumele sunt peste ~1000 de lei, in rest este doar nevoia „umana” a celui puternic sa il calce pe cap pe ala slab!
   Nu pot decat sa imi cer scuze, tie si celor care sunt de acord cu tine.

   5

  • #27

   Sistemul e o chestie asa, abstractă, normal ca nu ne dorim ca vinovăția sa fie individuală, concretizată. .Ca tot vb de deculpabilizari, e clar ca de vina nu esti tu ca gândesti asa, de vina e mă-ta si tac-tu ca au o progenitura ce gândește asa.

   2

  • #28

   @sharlatan, bigbear are dreptate, degeaba te enervezi.

   E de înțeles că nu putem avea un sistem perfect, absolut, corect. De-asta ne așteptăm la o oarecare vulnerabilitate la niște oameni puternici care cumva pot influența justiția, gen Voiculescu și alții care i-a dat exemplu bigbear.

   Dar în momentul în care orice șchiulete de pe dealuri poate viola în neștire fără nici o pedeapsă, deja avem o societate care încet încet poate ajunge în haos și război civil.

   Uite de exemplu în SUA, n-ai nici o șansă să dai șpagă unui polițist de rând, sau să te apropii de ei. N-ai ce discuta dacă ai violat, bătut, împușcat. Evident că dacă ești CEO de corporație cu milioane de dolari dosite, mai poți influența ceva pe ici pe colo.

   Asta așteaptă lumea de la justiție, măcar la firul ierbii să existe dreptate…dacă nici acolo nu avem, atunci chiar ne putem lua toți shotgunuri și să ne formăm miliție paralelă ca nebunii din SUA.

   8

  • #29

   Asociatiile feministe din Romania potesteaza de vreo doi ani impotriva acestui caz. Dar, no, ele sunt feministe, ce stiu ele si cine le baga in seama in Romania

   4

 8. #30

  Drasyus Kedis s-a reincarnat: nypost.com/2020/02/20/california-prisoner-confesses-to-killing-two-incarcerated-child-molesters/?
  “I was mulling it all over when along came Molester #1 and he put his TV right on PBS Kids again,” he wrote, according to the newspaper chain. “But this time, someone else said something to the effect of ‘Is this guy really going to watch this right in front of us?’ and I recall saying, ‘I got this.’ And I picked up the cane and went to work on him.”

  Watson said he then left the housing pod to find a guard and turn himself in, but on the way, he saw “a known child trafficker, and I figured I’d just do everybody a favor,” Watson wrote. “In for a penny, in for a pound.”

  23

 9. #31

  Daca-ar fi avut vreun copil violat, tot asa ar fi ”decretat” magistratii lu’ peste?

  8

  • #32

   Astia is ca aia care au abuzat copilul lui Drasyus Kedis. Si aia parca erau unul judecator, unul deputat…

   6

 10. #33

  Din cate tin minte din facultate mereu au fost probleme in a distinge intre cele doua infractiuni, de aceea s- a si ajuns sa aiba pedepse similare. Din punctul de vedere al sanctiunii nu prea are importanta incadrarea. Problema este ca, desi aici nu are importanta, sunt alte situatii in care magistratii sunt mult prea blanzi in rationamentele lor, ceea ce sprijina comportamentul infractional. Nu pot intelege nici eu, cu toata rezerva oe care o am, cum poti sa incerci sa lovesti pe cineva cu masina si sa nu ai intentie indirecta pentru omor. Acum in penal mai e totusi interpretarea in favoarea infractorului, dar nu stiu, in alte tari nu se ajunge chiar asa departe…

  4

  • #34

   Nu ai ce intelege, nu-ti mai bate capul: s-a platit un serviciu, s-a executat, asta e tot. procurorii si judectaorii sunt doar niste curve, platesti = primesti.

   16

 11. #35

  E vreo lege care ne interzice sa facem panouri publicitare cu meclele astora? Macar sa-i stie lumea? Si tatal fetitei aleia ce mai face? Se roaga la Dumnezeu sa fie pedepsiti vinovatii?

  21

 12. #36

  Acum 100 de ani, homosexualitatea se pedepsea cu inchisoare sau pedeapsa capitala. In prezent s-a legalizat mai peste tot.

  Peste cel mult 100 de ani, pedofilia deasemenea va fi legala.

  8

  • #37

   Analogia e intr-adevar perfect valabila.Sigur, exista diferenta aia mică cu discernămîntul dar hei!Eu nici nu pot sa pronunț cuvantul asta, deci de ce ar conta?!

   14

  • #38

   baaaa…. tu ai votat Dancila mancand un baton cu cacat.

   1

  • #39

   De fapt acum 100 ani sexul cu minore era la fel ca si munca baieteilor in mina: ceva cumplit de normal…

   7

  • #40

   @vlad…da cois el a votat dancila si noi vb aici de MAGISTRATI din Ardiaaal.
   Do the math…problema e ca nu poti din cauza de neuroni pe minus daaar stiu…MUIE PSD!

   2

 13. #41

  Pai magistratii aia, de amblele parti, tot romani verzi sunt si ca orice roman verde considera ca violul trebuie neaparat sa fie cu violenta, altfel nu e viol.
  Sunt curios daca oamenii aia dorm bine, desi nu cred ca nu.

  5

 14. #42

  Bai sunt femeie dar totusi nu as lasa femei in anumite institutii fara o minima evaluare psihologica. De cand ma stiu (si am o varsta) am avut o singura femeie ginecolog (asta pentru ca mi s-a rupt apa si am ajuns la spital si am nascut cu primul medic liber la ora aia. O musulmanca care sa-i dea cine doreste sanatate ca mi-a contrazis regula neuronala ca femeile ginecolog sunt cretine). In rest numai barbati ginecolog am avut, pentru ca o singura data am fost la o doctorita recomandata de amice si mi s-a parut brutala, rece si fara niciun fel de empatie…din momentul ala am zis ca ma voi duce numai la medici barbati. Si in Canada am avut aceeasi experienta cu medic femeie dar na …viata ca sa ma contrazica la faptul ca mai exista si femei ginecolog cu suflet am ajuns la musulmanca asta de parca ne stiam de o viata cand a fost sa nasc.
  Poate nu are legatura cu subiectul de fata….dar sincer ca sa ai atatea femei in completul de judecata si sa dai asemenea verdict mi se pare injositor. Cred ca Drasyus ar fi fost mic copil pe langa ce ar fi conceput mintea mea ca mama sa i se intample asa ceva copilului meu.

  25

  • #43

   ai fi făcut o pl, ca majoritatea celor în situația asta.

   10

  • #44

   @ubercool – daca tu faci parte din majoritatea aia este problema ta

   12

 15. #45

  cum sunt medici care refuza sa provoace avorturi pacientelor pe motive religioase, asa sunt si judecatori care aplica legea ortodoxa asa cum ne invata arhiepiscopul moldovei: daca a ramas gravida inseamna ca i-a placut.
  daca n-a rezultat fara dubiu ca a fost viol atunci inseamna ca i-o fi placut si fetitei, cine stie? oameni suntem.

  10

  • #46

   bai, smori tu ca te-ai documentat pe chestie ?!?…legea ortodoxa zici ? care-i aia, ba, cretinule ?
   care i legatura cu monstruozitatile alea umane puse ca judecatori/oare ?
   te trezesti vorbind ca proasta n targ , te doare-n kur si cauti ocazia sa vorbesti cu gura plina.
   acu urmeaza sa spui ca judecatoarele alea i-au supt o lui arsenie, asa, sa fii mai convingator.

   7

  • #47

   Dreptul medicilor de a refuza sa faca avort din motive de conștiință sau religioase e recunoscut în întrega Europa, cu vreo două-trei exceptii, Bulgaria, Suedia și Cehia parca. Cat despre consintamantul minorilor, militanții pentru dreptul minorilor de a face sex cu adulți formeaza o curent vechi în cadrul mai larg al mișcărilor pentru eliberarea sexuală. Vestita NAMBLA, în apărarea căreia a sărit pana si ACLU, e avangarda acestui curent progresist. Pana la urma, dacă tot suntem una din primele țări care a liberalizat avortul la cerere, de ce n-am persevera in ramane deschizători de drumuri. Judecătorii aia s-ar putea foarte bine să fie vizionari ultraprogresisti.

   1

 16. #48

  Să fi fost tatăl fetiței respective, azi probabil aș fi fost închis pe viață pentru uciderea a 9 mizerii umane. Mda, justiția română…
  Încă o dată se dovedește că Șmenaru’ Puțămoale își protejează acoliții.

  14

  • #49

   Ucideai pe unul, maxim doi. Ca dupa aia restul dispareau pina te executau jandarmii ca pe Drasyus.

   3

  • #50

   Dreysus a murit de supărare.
   A băut maxim și a alunecat într-un lac. Dacă nu ar fi căzut în apă, ar fi murit de la cantitatea de alcool in sânge.

   1

 17. #51

  Tot vina noastra e. Ar trebui linsati pe rand, unul cate unul. Azi asa, maine-asa, pana cand se trezesc la realitate.

  9

 18. #52

  as vrea sa zic: fmm
  dar e prea putin, asa ca: lama, plaga, sare, smirghel

  3

 19. #53

  Draia Ionela nu a fost maritata nici intr-o viata anterioara.Sofan are un copil retardat.

  3

 20. #54

  Stati linistiti, militanții curentului nu vorbesc de dreptul adulților de face sex cu copii, ci de dreptul copiilor de a alege să facă sex cu cine vor. Daca legea le da dreptul sa consimta la relatii sexuale cu cei de varsta lor, de ce le-ar îngrădi acest drept atunci când sunt atrasi de persoane mai în vârstă. Nu saliveaza băieții în fața posterelor cu modele mature, cum sa le pui la îndoială consimțământul în caz că da norocul peste ei?

  1

  • #55

   Bai… Voi v-ati tampit de tot????

   8

 21. #56

  Eu zic sa stai potol atata timp cat nu sa folosit forta sau violenta. Daca sia dat aceptul inseamna ca a fost de comun acord. Puneti mama si cititi legile justitia e oarba nu de la caz la caz nu ne intoarcem in evul mediu

  1

  • #57

   Daca isi dadea acceptul sa doneze un rinichi pe o guma Turbo si doua abtibilde era un biznis legal, in urma unei negocieri intre parti egale? Intreb nu pentru un prieten, ci doar ca sa imi dau seama daca esti doar dobitoc (lipsa cratimelor ma face sa cred ca esti si agramat) sau esti si rau intentionat.

   25

  • #58

   Bai minte pedofila, pune mana si documenteaza-te despre cum functioneaza pedofilia,mintea, discernamantul unui copil. Daca un adult ameninta un copil, fie doar cu vorbe, fara cutit la gat, cum ca daca nu face ce vrea el il va omora si pe el si pe familia lui, copilul intra in blocaj instant, nu are puterea de a se opune. Va fi manipulat si santajat sa nu sufle o vorba. Pune mana si citeste cate cazuri de copii abuzati sexual exista in situatia asta. Cum poti debita ca „daca nu au fost urme de violenta a fost cu acordul copilei”. Dupa comentariul tau ne putem da seama ca esti de acord cu astfel de fapte. Daca ar fi fata ta, atunci ti-ai da seama ce gandire bolnava ai.

   11

 22. #59
 23. #60

  De ne conceput,așa gândire din partea lor,la judecată cu ,ei toți!!!

  2

 24. #62

  Dacă aceste femei ar trece și ele prin suferinta copilei și a părinților ar gândi cu capul și cu inima nu cu „buzunarul”.

  2

 25. #63

  Mă gândesc….daca ar fi fost fica unuia dintre ei,aceeasi era sentinta? Si daca era sex consimțit,se mai ajungea la tribunal?

  2

 26. #64

  e tragic seea ce se intampla sincer! oare excrocii aia d eprocurorii si judecatori au copii?? ce s amai zic ?? sigur au primit spaga grasa ca ei ! sa le fie rusine ! d ece nu face la\ cedo ?? sigur cei de la c e d o vor lua masurile care s e impun . de ras ! suntem o tara de nebunii! orice proces care constituie obiectul unui castig nu s ecastiga fara spaga , relatii , prietenii sau rudenii! in penal este dezastru ! merg oamenii nevinovatii la puscarie , iar mafiotii scapa !cica ! suntem intr un stat de drept!

  0

  • #65

   culmea dar personal cred ca e vb doar de prooostieee fara niciun ban.

   1

 27. #66

  cum poti sa spui ca la 11 ani fetita a consimtit sa fraca sex ! sa va bata d zeu de nebunii , psihopaATII , VIOLATORI SI PEDOFILII!

  5

 28. #67

  Fereasca dumnezeu! Niste mizerabili! Mediatizati mult pana vor fi constrânși sa-i ancheteze pe toti!

  4

 29. #68

  Ați înnebunit voi, sau eu nu mai știu să citesc. La 12 ani este capabilă să distingă binele de rău? Eu la 12 ani încă credeam în moș Crăciun, mă jucam cu păpuși și făceam case din noroi. Ce este mai dureros este că avem și judecătoare, mame de copii, dacă fetele lor vor fi luate cu forța și f…. e, scuze de expresie, tot așa vor gândi? Nu cred. Vor multe dar cu viețile noastre se joacă atunci când judecă un dosar după cheful cu care a venit de acasă. Am două fete, deja mari, dar să îl ferească Dumnezeu pe ăla care ar îndrăzni să-i facă rău. În rest suntem o țară minunată

  9

 30. #69

  Probabil si ei sunt pedofili….

  9

 31. #70

  Altceva nu mai au de dezbatut acesti pedofili…Acele copile de clasa a-lV-a nu sunt majore, nu au 18 ani sa poata incuviinta actul sexual, si chiar si daca au 18 ani tot viol se chiama daca sunt fortate sa faca sex…Traim intr-o tara de hoti si excroci, suntem condusi de violatori, pedofili si oameni fara scrupule si rapaci…

  7

 32. #71

  Ba cretinilor de judecatori,vouă daca va viola fetita de 11 ani ,vi se părea normal??
  Spune.ti ma javrelor corupte..fmm de ordinari

  4

 33. #72

  Mama voastră de nemernici dacă erau copii voștrii ce făceați? Vreți pensii speciale pentru ce? Pentru incompetență și nedreptatea pe care o faceți? Halal justiție.

  4

 34. #73

  Da voi chiar nu gândiți ce cum este posibil așa ceva voi na veți copii ??? Ca sânt o grămadă de boschetari poate va prostește cu o ciocolată fetele la fiecare fetița violată voi meritati să faceți pușcărie cu părerile voastre de rahat

  3

 35. daca era fiesa ce mai zicea atunci?

  1

 36. #75

  Ba bag și eu ca musca….. Cred că acești oameni au primit „indicații ” de sus. În Vestul Europei se vb despre legalizarea sex-ului cu persoane minore…

  2

 37. #76

  Cu fetițele lor e normal , nu???

  1

 38. #77

  Doamne dă că fiicele lor și nepoatele să pățească așa ceva. Să vedem atunci Muabilitatea dreptului. Incredibil,nu pot să cred că există așa ceva. Magistrați de rahat, ființe superioare,așa îi numea augustin lazăr altă ființă

  4

 39. #78

  Mergeti putin la Campulung Muscel, sa vedeti acolo clică organizata intre o judecatoare de tot penibilul, o grefiera pe care o puteti vedea in weekenduri pe mese in cluburile din Bucuresti si o gioarsa de avocat dupa cum il recomanda si numele, Av. Gioarsa … ei considera ca un copil scos ilegal din tara in timpul procesului, fara acordul tatalui si crescut de o mama care se prostitueaza in Scotia , este un lucru normal !!! rromânia , te iubesc , not …

  2

 40. #79

  La evrei se practica chiar si in familie, incestul. Scrie in talmudul lor.

  0

 41. #80

  Ma jur pe sfanta cruce ca ceea ce voi at-i facut se intampla in familia mea voi erati o legenda vie se vb de voi mult timp

  2

 42. #81

  Idioți , retardați mintali…
  Nici nu merită să comentez asa ceva..
  Lipsiți de discernământ juridic sau mituiți..
  Sunt și ei părinți și sunt sigura ca nu ar considera asa ceva normal pentru propriul copil….
  Treaba cu democrația e vrăjeală, nu e uman sa consideri asa ceva normal..

  2

 43. #82

  Idioți , retardați mintali…
  Nici nu merită să comentez asa ceva..
  Lipsiți de discernământ juridic sau mituiți..
  Sunt și ei părinți și sunt sigura ca nu ar considera asa ceva normal pentru propriul copil….
  Treaba cu democrația e vrăjeală, nu e uman sa consideri asa ceva normal..

  5