Parcă am mai povestit pe aici cum, cu mai mulți ani în urmă, când nu eram diabetofil, m-am dus să donez sânge, iar împuțita de asistentă de la centrul de donare m-a trimis acasă, pentru că eram îmbrăcat în bermude.

Nu ai cum bătaie de joc de asta, nu ai cum. Deci plasma asta salvează, efectiv, vieți, dar pe statul român îl doare în cur, trebuie să vii cu adeverință pe banii tăi, dacă vrei să salvezi oameni. Efectiv nu ai cum, Vadim și tribunalele sale pe stadion sună ca o opțiune din ce în ce mai bună.

Adăugați la asta și declarația de ieri a lui Orban, cu posibilitatea de testare de 54 000 de oameni, dar nu există cerere, iar cei care se testează pe banii lor o fac pentru că nu intră în schema de testare gândire de onor arahat și aveți oglinda unui stat unde se eutanasiază oameni în mod oficial, iar cei ce scapă sunt cei norocoși.

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.