Asist cu nețărmurită plăcere la șuturile în ovare pe care le ia luCOVID de la PSD, în legătură cu starea de urgență. Pentru că PSD joacă la 2 capete și câștigă în ambele sensuri.

Nu votează starea de urgență, crește numărul de îmbolnăviri, totul se duce dracului, pentru că, până acum, PNL doar a furat cu toate cele 8 mâini ale caracatiței guvernamentale, în rest, după noi, potopul, în caz de ceva, spitalele o să fie moarte pură. Iar PSD va arăta cu degetul, confortabil, uite, vedeți, ce nasoi sunt proștii ăștia? Și va câștiga capital electoral.

Nu votează și totul merge bine? O să fie plin peste tot despre cum PSD a luptat cu mafia PNL și a reușit să dea drumul la economie, să lase oamenii în concediu, să facă tot ce trebuie. Și iarăși, câștigă voturi.

PROBLEMA reală a lui LuCOVID este că el e acolo cu un singur scop. Să ajute mafia PNL să fure tot. Și nu are nicio scăpare. La final, va primi bani de-o ciungă și un șut în cur.

Ceea ce nu e rău. Doar că va trebui să ieșim la vot masiv, să urcăm USR, PLUS și oricine altcineva care nu face parte din USL.

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.