psihologia lui badea

Știu că mă citesc minim doi psihologi și aș avea să îi întreb ceva. La urma urmei, îmi sunt datori, la cât de multă relaxare le produc, cu situl pe care îl păstoresc.

Cum se numește, psihologic, dacă nu chiar psihiatric, afecțiunea în care cineva care te urăște îți urmărește fiecare pas, fiecare acțiune, juisând de fiecare dată când reușește să găsească ceva ce îi demonstrează lui superioritatea. În cazul nostru, banii, se știe, Mircea Badea e obsedat de banii morman pe care îi deține și îi joacă la pariuri. Adica cat de mult sa fii obsedat de mine, incat sa stai sa cauti ce spun inclusiv in comentarii?

Cineva spunea că e posibil ca de fapt Badea să spele la pariuri banii negri de la securitate ai lui Voiculescu, dar eu personal cred că e o glumă. Voiculescu nu are avea niciodată încredere într-un păcălici de genul, care a ajuns la 43 de ani și nu realizează că ar trebui să se maturizeze, măcar pentru amărâtul ăla de copil, care zice-se, ar fi al lui.

Între timp, Mircea, ia spune-ne, cum e să fii șogor DUPĂ Turcescu? Te arde, nu?

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.