Te citesc de foarte multi ani, insa nu prea am avut curajul sa comentez. Am insa de data asta o intrebare pentru comunitate, poate exista politisti pe blog sau oameni cu mai multa experienta ca mine.

Povestea pe scurt: m-am mutat recent intr-un bloc mic (doar 6 apartamente) si de cateva luni vecinii de la apartamentul de sub se tot cearta/bat (tipete, strigate de ajutor, mobila trantita). Prima data cand am auzit m-am speriat foarte tare si am sunat la politie, insa dupa 20 de minute inca nu venise nimeni si intre timp unul din cei doi a plecat de acasa, asa ca am sunat din nou la politie si am anuntat ca nu mai este nevoie sa vina. Am incercat sa ma documentez putin pe tema asta, insa, din ce am inteles, politia nu prea are ce sa faca daca vine, in afara de a da o amenda pentru tulburarea linistii publice.

Avand in vedere ca domnul e foarte masiv mi-e frica sa nu o omoare (sau poate ea pe el), dar in acelasi timp mi-e frica sa sun in continuare la politie si sa imi dau identitatea ca sa nu ajung sa am probleme cu el.

Intrebarea mea pentru comunitate este: ce as putea sa fac in situatia asta (nu ma deranjeaza atat de tare galagia, cat gandul ca poate se omoara)?
As vrea sa trecem va rog peste partea in care ea e “proasta” ca sta cu el in continuare dupa ce ia bataie, e un alt topic care nu cred ca isi are rostul acum.

Multumesc pentru ajutor.

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.