Ce titlu pompos mi-am găsit…
Îl știți bănuiesc majoritatea pe Daniel Pitu de la blogdebucurestean. Omul scrie despre imobiliare, altfel decât toți ceilalți, care la fiecare 3 zile anunță că gata, criza s-a terminat, prețurile au atins maximul posibil și că de acum suntem numai pe creștere. Să vedeți voi ce pe creștere o să fiți de la toamnă, când întreținerea va fi undeva la 9-10 milioane.

În fine. Daniel Pitu primește o întrebare nevinovată, gen nu vă supărați, aveți cont de facebook? Are, dar normal că e privat. După care urmează alt mail, în care i se explică elegant că expeditorul lucrează la un dezvoltator imobiliar nemulțumit de ce a scris el pe blog.

Pentru ce i s-a cerut contul de facebook?
Pentru a putea fi identificat vizual. De ce au nevoie să știe cum arată?
Nu știu, bănuiesc că ar vrea să îi rupă picioarele, în buna tradiție a mafiei imobiliare din rromânia, nu?

De ce am scris asta?
Nu vă mai dați datele personale oricui. Nu puneți poze cu voi pe toate mizeriile de rețele sociale, poze care mai de care mai…dezinhibate. Internetul devine un second life real, cu riscurile REALE ale vieții. Nu mai puneți pe facebook toate mizeriile din viața voastră.

Pentru că la un moment dat, va veni un băiat deștept, care va ști să profite de ele, chiar și prin faptul că vă luați o cărărmidă în dinți la ceas de seară.
Și atunci veți regreta că toată lumea vă știe numele, chipul sau rudele.
Dar va fi prea târziu.