Nu cred că există un loc cu prostie lvl infinit așa cum e internetul. Și nu neapărat facebook, subiectul a ce scriu, ci orice loc unde se adună populație tâmpă și gregară, fără a exista leadership sau măcar o umbră de moderare.

Am ținu să notez rantul ăsta, ca să îmi aduc aminte când o să mai vreau să reactivez contul de facebook, pentru orice motiv, că trebuie să îmi văd de treabă și să nu mai mă amestec cu gloata în felul ăsta.

Deci, ca să înțelegeți, există tâmpiți care vin și se ceartă cu mine, la scamul ăsta cu cutremurul, ca să înțeleg că, de fapt, acolo e o predicție reală, nu doar o mizerie în care au schimbat data articolului. Dar stai, nu e adevărat, uite, comentariile, uite, nu e editat, uite. înjurături cât casa pe săracu’ Auraș, totul pentru scopul de a li se adeveri faptul că nu sunt proști și că realitatea este aia.

Este incredibil câtă prostie există pe internet. Da, sunt conștient că ea exista și înainte, dar imbecilii de genul acesta se consumau în baruri, la meciuri de fotbal sau la o șuetă de gospodine. Acum sunt publice și influențează mase de oameni, doar pentru că sunt idioți și mulți. Atâția oameni zic, deci trebuie să fie adevărat. Vaccinuri, herp derp, predicții cutremure sau, ca să citez “aici vorbim de oameni cu experiență, care fac analize de modele matematice“. Nici să râd nu îmi mai vine.

Cea mai mare invenție e lumii civilizate este și cea care îi va aduce decăderea.
herp derp

Sper că e de la sine înțeles că comentariile cu Dar să privim dovezile, totuși, uite, ajung în trash, indiferent cine le face.

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.