Detest angajații de la metrou ca oricare al bucureștean. Un cuib de lepre suprasalarizate, angajate pe relații și șpăgi. Este același cuib de năpârci care era la CFR pe vremea liderului de sindicat Molea, tot așa, un Iliescu etern pe poziție, când orice angajare trebuia să treacă prin șpaga destinată lui Molea, doar că acum este Rădoi pe post de mafiot de serviciu.

Voiam doar să remarc o chestie.
La negocierile alea unde s-a dat Drulă zmeu și a terminat panseu, s-a semnat un protocol de negociere în care se spune că nu vor fi luate măsuri împotriva greviștilor.

După care vine Câțu, virulent:

Problema este că, semnând acel act, toată vorbăria aia a lui Câțu e fix degeaba. Pentru că e o înțelegere între părți care nu poate fi încălcată unilateral și, la o acțiune în justiție, orice măsură ar lua Drulă sau Câțu, ar fi anulată.

Ori eu mă îndoiesc că ăștia doi sunt proști. Sunt doar lepre, hoți, asta e altceva, dar nu proști, prin urmare știu prea bine ce înseamnă acel protocol. Asta însemnând că toată vorbăraia asta este doar praf aruncat în ochii fraierilor.

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.