Legat de acest strigăt de ajutor, avem și un update:

Salut Cetin,

Revin cu vesti mai bune:
Mailul atasat primit de la dept. de dermato-oncologie al Universitatii de medicina din Viena ne informeaza ca avem un caz rar de tumoare, dar care nu este melanom malign.
O a doua analiza facuta la un laborator privat din Bucuresti de un anatomopatolog cu experienta sustine diagnosticul (ce-i drept avand ca indiciu parerea celor de la Viena).

Procedura chirurgicala este al doilea hop pe care ne straduim sa-l trecem… in prezent facem demersurile in aceasta directie (nu putem rezolva la AKH Viena -e o poveste mai lunga, dar incercam in Romania sau in alt spital din afara).

Am considerat ca trebuie sa te anunt si sa-ti multumesc pentru sprijin. Doi dintre cititorii tai au facut eforturi pentru a contacta doctori din tarile in care locuiesc (Alin Ciobanu si Nea Zapada).
De asemenea dna Monica Althamer m-a sprijinit cu sfaturi si traducerea de documente medicale.
Le-am transmis recunostinta pentru implicarea lor neconditionata, voluntara… Mai e loc de speranta cand dai peste astfel de oameni.

Multumesc inca o data!

O seara frumoasa,
Aurelian

Iată, viața poate fi și frumoasă.

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.