Dacă vreți să știți de ce mai primiți telefoane tâmpite în miez de noapte sau vă sună des oameni și companii cu care nu aveți nicio treabă, să știți că, dacă aveți numărul de telefon în contul de Instagram, el este publicat, la un click distanță, fix pe pagina de profil din instagram.

Și nu, nu e doar pentru prieteni. Domnul din imagine nu are nicio legătură cu mine, doar îl căutam pe adevăratul Neștian și am dat click pe numele său din greșeală. Da, are telefonul la liber.

Ok, poate o fi old news și știe toată lumea, dar mie mi se pare o mizerie îngrozitoare, cum plm să publici mailurile și numerele de telefon ale persoanelor private care folosesc situl? Da, ok, probabil e ptr profilele business, dar, in continuare, așa ceva este incredibil și absolut de neînteles, cu tot GDPR și tot scandalul din jurul GDPR, tu să vii cu asemenea chestie?

Anyway, dupa ce am citit și mizeria asta, am inchis și contul de IG, după cel de fb. Si sper sincer că tot mai mulți oameni din bulă vor începe sa renunțe.