Acum ceva vreme vorbeam cu niște prieteni dragi din Clouje despre rezervările de vacanțe prin agențiile de turism. Prietenii mei, la un moment dat, și-au luat o țeapă cu o agenție care a tras obloanele iar eu, de atunci, sunt mai circumspect decât fata mare în fața lui isus nazariteanul.

Rezumatul discuției era că poți să îți iei concedii cu un an înainte, dacă le iei prin agenții mari. Ei ziceau de TUi, în mintea mea erau Christian TOur și Paravion. Nu aveau cum să cadă, sunt prea mari. Ei, iată, Paravion nu a fost suficient de mare și a băgat insolvența.

„Activitatea companiei nu va fi afectată, turiștii pot face în continuare rezervări de bilete de avion, cazare și achiziții de vacanțe pe Paravion.ro”, a transmis pentru Profit.ro conducerea companiei.

Sigur, cu maximă siguranță o să merg, într-un business ce se bazează EXCLUSIV pe încredere, la o companie care este în insolvență și e la un pas de a trage obloanele. Eu nu uit niciodată ce chestii s-au făcut cu casele de insolvență, mulțumesc, frumos.