Nu faceți greșeala de a crede că ieri, USL a câștigat alegerile over all pentru că ar fi niște minunați, iar candidații lor sunt cei mai frezați, cei mai rași și cei mai curați dintre toți. Pentru că ar fi o greșeală mare.

Ieri lumea a votat anti PDL. Simplu. După 8 ani, a răbufnit revolta prin aplicarea ștampilei de vot.
Și știți de ce revoltă? Nu pentru măsuri de austeritate, nu pentru legi, nu pentru furturi. nu.

Pentru aroganță. Guvernarea băsescu a fost cea mai arogantă din tot ce s-a întâmplat în ultimii 22 de ani. Pentru PDL, prin băsescu, legea, constituția au fost doar niște scuze jenante pentru a-și atinge scopurile. Constituția a fost violată ca Albă ca Zăpada de către cei 4 pitici, parlamentul a fost doar o mimă jenantă la ordonanțele de urgență ale lui boc, capitala a fost plantația de sclavi unde stăpână era elena udrea și prințul consort cocoș.

Ați uitat de țigancă împuțită? Sper că nu. Nici de pixelul albastru.

Sper din suflet ca în cele 4 luni rămase pâna la votul la parlamentare, Ponta să dea cele mai criminale pomeni electorale ever. Vreau ca rromânia să scape de plaga numită PDL și băsescu. Cu orice chip, prin orice mijloace.
A, și atunci chiar mă duc la vot.

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.