A fost moartea căprioarei la ultimele alegeri, în diaspora. Cozi de mii de oameni la secțiile de votare, bătăi cu polițiștii țării respective, chemați de consuli binevoitori și degrabă respectători de lege, Meleșcanu bătând câmpii, ca și acum 5 ani, tot tacâmul. Totul datorându-se, zic guvernanții, cifrelor subdimensionate cu români care locuiesc în străinătate.

Anul acesta, guvernul a venit și a zis Boss, ok, vă facem platformă online, intrați frumos, vă înregistrați, facem numerele și votați, totul transparent și la liber, știm exact cine vine plus o marjă de eroare, minunat, nu mai există probleme, nu?

Ete că nu.
Mai sunt 31 de zile până la închiderea înregistrării și pe platformă s-au înscris 14 007 de oameni în total, 7000 vot direct, 7000 vot prin corespondență. Se fac apeluri, se face publicitate, se scrie pe paginile MAE, mergeți bă și înscrieți-vă, că vine votul. Din aproximativ 4 milioane de români votanți în afară, 14 007 au catadicsit să se înscrie ca votanți. În toată fucking lumea!!!

După care, la alegeri, vor fi cozi uriașe, nu vor fi buletine, nu vor fi ștampile, huo, să moară toată lumea, e imposibil, suntem tratați ca niște cetățeni de mâna a doua.

Serios acum, poate mergeți și vă înscrieți, dacă chiar vă pasă și chiar vreți să votați, nu doar să faceți circ.

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.