cleopatra

Este foarte înălțător cum inspectorii de la ANPC s-au gândit pe 21 August să controleze terasele de pe litoral, mai ales cele din mirobolanta mamaie. Nu de alta, dar nici nu e sfârșitul sezonului, cei închiși nici nu au furat la gramaj câteva zeci de mii de români.

Acum aștept cu sufletul la gură verificările sistematice de la munte. Făcute undeva după 1 martie, ca să nu ne mai încurcăm în cifre și ANPCul să dea o lovitură de maestru escrocilor care vor să ia 7 piei de pe cetățean. Pentru că așa se face, atunci când vrei să faci treabă.

Ca idee, nu cred să fi cumpărat vreodată ceva de mâncare din mamaia și să nu mă fi durut burta după.

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.

Pe scurt

Loading RSS Feed

38 comentarii Adaugă comentariu

  1. #1

    Nu mă mai duc în vacanţă la mare. Nu se merită preţurile. Cântar, necântar, mâncare bună sau proastă, nu…nu se merită. Habar n-am ce costuri fac ăia ca să-şi justifice preţurile pentru nişte mâncăruri banale, dacă le mănânci în oraşul tău, mănânci să te saturi şi fără să te doară la portofel.

    Dar de… se vede că au clienţi… au de unde…

    • #2

      Porcul care isi revine este ceva in genul Pasarea Archaeopterix ca renaste din cenusa proprie? 🙂

    • #3

      Eu ma merit un premiu
      Tu te meriti un premiu
      El/Ea se merita un premiu

  2. #4

    Şi cu toate ăstea, românul tot se vaită restul anului (până la Crăciun şi până-n Paşte) că e sărac, dar uită că dă bani căcălău pentru nişte banalităţi care nu-şi merită banii la preţuri umflate.

    Zi şi tu, cum să nu ne merităm soarta? “Eee şi tu acum, sutnem în vacanţă, nu să ne certam”

  3. Probabil Cleo nu a cotizat unde trebuia de a ajuns controlul la ea.

  4. Ba, ba, ba… asta cu furatul la cantar era cea mai mica problema:
    – ” alimente fara elemente de identificare si caracterizare, fara a se putea stabili data durabilitatii minimale sau data limita de consum” – e pui, porc, viezure sau manz? O fi expirat sau nu? Ah fuckit, il mananca romanii! Astia ar manca orice.
    – “au fost descoperite alimente depozitate la temperatura mediului ambiant (peste 30 grade C)” – carnea de porc e scumpa. Mai bine o tii frumos in caldura sa mai faca niste umblatori ca sa o imbogatesti. In felu asta scoti dintr-un kil de carne aproape un kil jumate de produs finit. Business!
    – si cica turistii “sa fie atenti atat la calitatea produselor alimentare si nealimentare, cat si la prestarea serviciilor achizitionate” – gratar pe plaja fratilor! Vii cu carnica ta de acasa, ingingi gratarul, minimizezi riscul!

  5. #8

    Eu nu am bani de mers la mare!

  6. #10

    Trebuie sa fii si prost tare sa mergi sa mananci in asa localuri cand TOATA LUMEA stie ca te fura. Si cu un leu daca te furaz tu esti fraier. Ca te duci. Ai atatea variante. Daca ai bani, mergi in Constanta. Ai restaurante, localuri, terase. Dar, daca esti fitos, plateste.

  7. #11

    Eu plec lunea viitoare în vacanţă la mare, 6 zile. Mă duc în Venus, la Hotel Inter. Linişte, curăţenie, civilizaţie. Nu ca la meltenii ăia din Mamaia. Vin taman bine, sunt toţi speriaţi de ANAF acum, nu mai fură. Bine, în Venus oricum nu furau, asta e staţiune mai spălată, pentru oameni serioşi. În Venus nici Ecoli nu vine. Ce să caute aici la curăţenie, la civilizaţie?
    Ştiţi ce notă are pe booking hotelul ăsta la care mă duc? Hotel Inter. Are 8,7 pe booking. Scrie aşa la notă:
    Fabulos 8,7/10.
    Mă duc la un hotel fabulos, perla coroanei, moţul turismului românesc. Ce să caute Ecoli şi hoţii tarabagii aici?

    • #12

      Vine si Freigedank?

    • #13

      nu au camere.zombi furbished

    • N-are EColi bani de cinci stele la Venus!

    • #15

      Pe ăla l-au transferat la Bălăceanca, e gata. Păi mi-a lăsat două sute de comentarii în cinci zile. Două sute, înjurături toate! Nu mai am loc în Trash, mi-a lăbărţat Trash-ul.
      Nu mai, e gata, s-a prăjit definitiv. E la Bălăceanca acum, îi curge scuipatul pe laptopul pentru copii.

    • #16

      Domnu’ Corban aveti blog?cum de nu am aflat

    • #17

      imi place cum se da Corban cu fundu de pamant ca nu e el Freige, dar daca citesti pe repede-inainte si nu esti atent la cine a scris, tresari: “iote ma! a zis Freige ceva serios”

    • #18

      filozoful de la Olanu il copiaza intensiv pe maestru. dar e doar un epigon…

    • #19

      Nu e blogul meu, mă, nu ştii nimic. Vezi-ţi de capra ta acolo :))

    • Da, mergi la Inter. Acolo e sigur bine.

      – Un cetatean al Mangaliei

    • Bine ca nu la capul aurora

  8. #22

    ANPC nu ANAF, adica aia de protejeaza consumatorii dupa ce ajung la spital :((

  9. #24

    Asta arata inca o data ca pe roman il doare la banana de alt roman. Cum starpim acesti mizerabili?ar tb amendati pana la faliment.
    Iubim Romania dar ce facem cu acesti mizerabili?
    O intrebare simpla: bainene, daca tu nu ai baga botu in mancarea aia, de ce s o vinzi altuia????
    Nu vorbim de caviar stridii etc

    • #25

      Coaie, de ce faci economie de litere? Nu suntem pe Twitter.

    • #26

      Domnu Titel ,cu respect, nu imi permit sa ma coiesc cu dvs, sunt pe tel si e mai ok ass. In ciuda abrevierilor, ai inteles mesajul.
      Zi faina.

    • #27

      am citit coaie

  10. #28

    Acum vreo luna jumate am dat telefon la ANPC pentru a reclama un pizzerie din asta celebra din Bucuresti. M-au sunat dupa 2 zile sa-mi spuna ca totul este in regula acolo, ca e numai lapte si miere, ca nu e problema cu igiena dar ca totusi le-a dat o amenda pentru gramaje.

    Prin ce minune este totul in regula acolo in conditiile in care niste cartofi wedges veniti congelati la punga (dupa cele spuse de inspector) aveau miros si gust (ma rog, am incercat mai putin de 1/4 cartof) de branza frantuzeasca?

    • #29

      Bărbate, nu se face aşa! Trebuia să-i mănânci pe toţi şi să mai ceri o porţie. Să ajungi cu dizenterie, cu febră, să-ţi curgă sânge pe cur. Aşa se face. Cu internare, cu hârtie de la medic. Şi dacă se mai strâng încă 10 ca tine, pe urmă vă ia ANPC-ul în serios.

    • #30

      eventual poate unul din voi crapa, abia atunci e luat in seama sacrificiul

    • #31

      Pai daca tot e vorba de sacrificiu de ce sa te mai chinui sa mori in plin de rahat? Nu mai bine iti tai dai foc in pizzerie? Eventual cu patronul strans in brate? E mai rapid, e mai igienic, nici nu-i chinui 2-3 zile cei de langa tine.

  11. #32

    Perfect adevarat ce spui tu , insa se pare ca sefia ANPC Constanta/Litoral se schimba din 2 in 2 saptamani , sa mearga fiecare sef ANPC pe litoral,cine stie …in concediu….sau la lucru…

    www.bzb.ro/stire/sorin-susanu-detasat-pentru-doua-saptamani-la-mare-a101708

  12. #33

    Sesizez o fractura logica aici?
    Aia furau la cantar si se stie ca furtul la cantar provoaca durere de burta…

  13. #34

    pai ai 2 alegeri, ori te doare burta, ori te doare portofelul, oricum ai sanse se te doara ambele

  14. #35

    Cel mai misto e cand la “impinge tava” ceri o ciorba din cele 5 disponibile …insa toate sunt facute cu aceeasi zeama (doar vita, pui, perisoare extra) …

    • #36

      sefu’… la restaurant ciorbele sunt facute “impreuna”: se fierb legumele gramada si apoi se mai fierbe cu niste carnita in functie de ce vrea clientu’. tu chiar crezi ca sta cineva sa fiarba 5-10 oale de ciorba continuu in restaurante?

    • #37

      se numeste supă bază

  15. #38

    Ma tot gandeam, chiar nu se poate sa nu furi la cantar ? Sa nu faci chestii din astea tipic romanesti, tu ca afacerist ? Nu se pot face bani din vanzare cinstita si decenta, decat asa ? Ce spune asta despre romani ? Eeeeh, intrebare retorica…. Uite de aia suntem unde suntem.