Până acum, așa cum mă așteptam, adică mișto. Din păcate, nu îmi pot scoate din minte sticksurile loredanei urcate pe peretele cabinei avionului, așa că o privesc puțin circumspect.
Concurenții destul de praf până acum. Prima tipă gâfâia de atâta aroganță, al 2 lea era un hipster în maieu, pălăriuță și fular la gât, dispreț maxim pe el, o tanti în picioarele goale, o grăsunică la care se revoltase frate-su că nu au ales-o, adică domle, am făcut și eu un liceu de muzică, secția dirijor, dacă nici sor-mea nu cântă bine..

AȘ vrea totuși să lămuresc o chestie. Pentru că tot specialistul de pe twitter e de părere că, nu-i așa, concurenții sunt mult peste X-Factor. Experților, cei de la vocea romaniei trimit video demo si sunt ALESI sa vina la auditii. Un numar finit de oameni, deja buni, deja pre-alesi. La X-Factor vine tot nătărăul și începe să se producă. Faceți naibii diferență și nu vă mai căcați pe voi.

Vedem ce mai vine, de acum încolo.

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.