Anul trecut, după ce am stat în soare, pe baltă, o zi întreagă și nu am prins nimic, m-am enervat atât de tare pe deținătorii români de bălți și felul în care hrănesc ei peștii de joia, ca să prindă mamarea ceva, mi-am donat toate sculele de pescuit unui prieten și mi-am promis că niciodată nu mai merg la pește.

Dar cum eu nu îmi țin niciodată promisiunile pe care mi le fac, anul ăsta mi s-a pus pata iarăși, mai ales că sunt aproape de niște bălți cu referințe mișteaux, așa că vreau să îmi refac stocul de scule.

Toate troacele alea ale mele fuseseră strânse de-a lungul a mai mulți ani, nu respectau niciun standard de crap, eu fusesem pescar de canalul dunăre marea neagră și de portul tomis, știam să prind guvizi, nici ce fel de montură am nevoie pentru crap nu știam. Cred că nici acum nu știu prea bine, dacă să mă iei repede.

Știind că am mari maeștri pescari printre comentatori și cititori, mi-ar prinde bine niște sfaturi.
Am început prin a-mi lua aceste 2 lansete, niște mulinete pentru ele și un suport. Deși sunt ieftine, au reviewuri bune și ținând cont de faptul că există șanse majore să le rup pe genunchi cândva, prefer așa decât chestii competiționale de 2000 de lei bucata.

În rest, sunt deschis la sfaturi, inclusiv cu linkuri, povești pescărești, coșulețe, plumbulețe, nadă și metode de nădire și tot ce mai credeți voi că am nevoie să repornesc în dura viață de pescar de crap. (zic de crap pentru că am încercat la Novac și nu a ieșit nimic, am donat vreo 20 de coșulețe de alea albe).

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.