andresa-photoshopata.jpgAstazi am citit cel mai penal articol pe care l-ar fi putut scrie un jurnalist. Mai rau de atat nu se poate. Stiti cand va spuneam ca Andressa o sa scrie in prosport??
Ei bine, a scris. Sa spicuim din articolul domnisoarei, publicat intr-un ziar de sport.

Pentru că mi-am creat un obicei în liceu, când la ora de sport băieţii jucau fotbal, iar eu stăteam cu fetele pe margine, pe o bancă, ţinând cu echipa prietenului şi încercând să urmăresc meciul cu atenţie ca să pot discuta despre asta în pauză. Avantajul când urmăresc un meci la TV, ca acum, este că nu-mi mai aterizează nicio minge în cap. Dezavantajul este că acum niciunul dintre jucători nu este prietenul meu…

Urmariti cu atentie intorsatura eleganta de fraza. Nu are nici cap, nici coada. Asta este inceputul articolului. Fara sens, fara legatura, fara continuare. Absolut ininteligibil.

Pentru că e unul din puţinele momente în care apar mulţi bărbaţi „în formă” la TV. Nouăzeci de minute la TV cu bărbaţi în şort sunt oricând binevenite. Ce, numai femeile să apară la TV îmbrăcate sumar?

Pentru că nu sunt sigură la ce echipă joacă Cristi Chivu, dar mereu sper să apară şi el pe teren. (După ce se-nsoară, mă voi bucura doar de prezenţa latin-jucătorilor.)

Pentru momentul în care băieţii fac schimb de tricouri. Cui îi mai pasă care a fost scorul?!

Iar acesta e finalul articolului. Va rog, daca ati inteles ceva, fie-va mila de un biet batran si explicati-mi ce a dorit sa spuna prin acest articol emotionant, de larga inspiratie poetica, avant patriotic si labareala transcedentala?
Dealtfel nu sunt singurul care remarca faptul ca Andressa demonstreaza cum doua drepte paralele nu se intersecteaza niciodata. Toate, dar absolut toate comentariile de la articolul ei sunt de un misto si o bascalie jenante.
Banuiesc ca acum are capul bagat in nisipul de pe Stefan cel Mare. Haideti sa o incurajam. E la inceput. Nu o calcati in picioare. Nu va bateti joc de ea.
La urma urmei, e femeie, mai mult nu poate…

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.