V-ați plictisit de stat în casă? Not to worry, de azi avem niște SUPER concerte live, cu ajutorul Vodafone, trei zile de concerte doar pentru noi.


Azi, 30 aprilie de la 20:00 vor cânta Dl Goe și Byron;
Pe 1 mai de la 20:00 vor cânta Jean Gavril, Tudor Chirilă și va mixa AltOm;
Pe 2 Mai de la 20:00 vor cânta Alina Manole și Irina Rimes;

Să fim calmi, că tot nu se iese din casă. Sunt concerte organizate de Vodafone, pe noua platformă pe care o lansează cu această ocazie, Împreună Suntem Mai Puternici.

Pe platformă nu vor fi doar concertele acestea, va fi muzică din plin, cu Damian Drăghici, The Mono Jacks, Cornel Ilie, Ovidiu Lipan Țăndărică, Alexandra Ușurelu, Jean Gavril, Dragoș Moldovan sau Alina Manole, va fi teatru, cu Florin Piersic Jr., Șerban Pavlu, Dorina Chiriac și Marius Chivu, gaming, hairstyling, yoga, cardio, balet și probabil nu doar atât.

Programul evenimentelor va fi updatat constant și, dacă doriți să primiți notificări despre ele, o puteți face abonându-vă la pagina de facebook dedicată evenimentelor.

Pe mine mă găsiți cu siguranță astăzi, la Byron și pe 2 mai, la Alina Manole, care e feblețea mea de o viață. Mă bucur că Vodafone se implică atât de mult în viața noastră și în a ne ajuta să ne treacă timpul mai ușor și mai plin, e o dovadă de susținere morală de care, cu siguranță, cu toții avem nevoie și o nouă implicare a lor, alături de alte companii care luptă, direct sau indirect, cu COVID19.