Organizare foarte buna. Implicarea si dorinta oamenilor care s-au ocupat de eveniment sunt superbe. As mentiona-o pe doamna N****scu, cea care se chinuie zilnic sa ne fie noua bine. Din pacate, hotelul Phoenicia este un hotel de doi lei. In pofida unei asa zise reputatii si a unui asa zis lux gen harem, conditiile sunt deplorabile. Camere si holuri mizerabile, servicii absolut proaste. Exemple? Astazi la ora 10:15, cand in mod normal expozitia trebuia sa fie inceputa de 15 minute, intrau in camera femeile de serviciu si dadeau cu aspiratorul, incurcandu-se intre picioarele vizitatorilor. Nu avem wireless in camera? Nu, aveti pe langa camera. Adica internetul e pe hol, si cand ajunge in fata camerei, ocoleste brusc.
Singura chestie misto a fost ca l-am cunoscut fizic pe monsieur Radescu, mare om mare caracter. De fapt, m-a deranjat faptul ca a incercat sa isi faca meseria cu mine, desi ne intalneam pentru prima oara. Poate totusi e normal si interpretez eu aiurea. In fine, e un tip superb, si cand zic superb nu ma refer la faptul ca ar fi bun fotomodel.
ASA.
HiFi Arena. Destul de slabut ca prezenta si ca aparatura. M-am uitat destul de atent, si exceptand firmele care sunt declarate High End, gen Lowe sau Bose, restul cu prezente extraordinar de slabute. Sony, ca de obicei cu niste pocnitori de televizoare si batandu-se cu caramida in piept pentru asta, desi deja stie multa lume ca ei cumpara paneluri LCD de la Matsushita si le revand sub numele de Sony. Panasonic incearca sa isi vanda rebuturile de plasme, facand demonstratii cum ca plasma e net superioara LCD-ului si ca plasma revine in forta, iar LCD-ul pierde teren. asta pentru ca, probabil costa mult depozitarea. Si atunci, ce facem? Afirmam ca revine plasma, si o vindem la pret de trufanda.
InesIPTV, vanzand TV digital, peste 120 de posturi, dar neexplicand ca acel „TV Digital” nu inseamna HDTV, adica pe un LCD care are 1080p tot de cacat se va vedea.
Nu ca as avea eu vreo afinitate cu Philipsul, dar singurul stand cu adevarat meserias este al lor.
Aurea, noul televizor Philips este ruperea gurii targului. Explozia de culoare care iese din televizorul asta e inimaginabila. Toti care intrau in camera special amenajata ramanea…oau…
Haide ca acum nu imi merge windows movie maker, deci nu am cum sa va arat filmulete.
Poate maine, daca imi dau astia de la Phoenicia parola de la internetul prin cablu.