distractie-in-oras

Oamenii din imagine erau lângă masa noastră la Mega Mall. Tot timpul cât au stat acolo au stat numai pe telefoane. Ea juca SOlitaire, el probabil vorbea cu amanta sau ceva. Au lăsat telefoanele doar pentru o scurtă perioadă, când a venit mâncarea, după care le-au reapucat.

Sincer să fiu, pentru mine a fost un exemplu bun. Pentru că m-a ajutat să realizez cât de triste sunt ieșirile astea fictive în oraș, în care amândoi se dau pe telefoane, verificând importante statusuri de facebook sau ce a mai scris Cetin pem blog. Prin urmare, dacă sunt ieșit în oraș cu femeia, poți să mă anunți și că vine apocalipsa, că nu pun mâna pe telefon.

Serios, nojoke, uitați-vă și la restul de oameni de la mese. Majoritatea sunt cu nasul în telefoane, făcând…chestii. Bucurați-vă de omul sau femeia de lângă voi acum, cât încă nu a trecut timpul pe lângă voi.

Pentru că, în ritmul acesta, va veni momentul când vă veți ridica nasul din telefon și veți întreba pe străinul din față voastră Dar tu cine ești?

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.