Am acasă tigai Tefal si Ikea. De la Ikea am wok si inca o tigaie mare, pentru restul chestiilor, Tefal.

Problema cu cele de Ikea, la tigaile mici, este ca, in foarte scurt timp, incep sa se cojească stratul acela anti aderență si nu mai poti face nimic cu ele.

La alea Tefal, problema e mai ciudata. Li se bombeaza fundurile, dupa o perioada de cateva luni, un an. Cand ai aragaz, nu te intereseaza, dar daca ai o plita, se transforma in barcute care zdrăngăne in functie de cu fierb chestiile dinauntru.

So, help, de unde iau niste tigai carora sa nu li se bombeze fundul? Si un cutit de bucatar care sa nu coste cat un rinichi si sa stea ascutit mai mult decat o utilizare?

Linkurile sunt utile, nu va jenati.

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.