Sunt un tip cu alergii. Am intoleranță la lactoză, alergie la polen și mucegai și cine mai știe ce. Dacă dau de mucegai, pentru mine e un vis. Mi se umflă fața ca un balon, chiar am niște poze pe blog, de acum câțiva ani, de îmi pocnea buza la propriu.

În fine, ideea e că dintotdeauna am avut dorința secretă sau mai puțin secretă, de a-mi lua un aspirator cu filtru de apă. Așa că, dacă tot mi-am spart cuptorul cu microunde ca să am motiv să dau link afiliat pe blog și să îmi iau altul, mi-am luat și un aspirator cu filtru de apă.

Inițial voiam să îmi iau un Rowenta, dar nu mi-a plăcut faptul că nu are cablu retractabil. Știu, sunt cusurgiu. Așa pare, dar gândiți-vă cât de bine e să începi să rulezi cablul manual prin casă, în loc să apeși pe un buton.

Prin urmare, mi-am luat un Samsung, cu nuștiucefel de sistem de filtrare. Vă spun, dacă nu v-ați luat aspirator cu filtrare de apă, nu ați avut aspirator niciodată. O să vă speriați când veți vedea cât praf există de fapt în casă, praf pe care un aspirator normal îl trage pe o parte și îl scoate pe altă parte, doar că, în loc să fie în covor, acum va pluti în suspensie, în aer.

Argumente contra achiziției. În poza de pe site pare foarte mic, o bombiță cu țâști în față. Când ajunge acasă, veți remarca faptul că e cât china de mare și, ce e și mai nasol, nu are poziția aia de depozitare, cu nasu-n sus, ci stă bine mersi pe roți, ocupând ditai spațiul. Pe lângă asta, nu e ca un aspirator normal, să îi dai drumul, faci treaba și îl bagi la loc în debara. Trebuie să îi scoți filtrul, să îl clătești, să arunci noroiul care se face în vasul interior de la praful din casa pe care o știați curată, să le pui pe toate la uscat, deci nu chiar așa simplu.

Dar overall merită. Nu mai atingi cu mâna saci jegoși și plini de praf, praful odată absorbit, nu se mai întoarce în casă sub nici o formă, pentru că e sub formă de noroi, aruncat în WC, mai puține probleme alergenice, mai multă relaxare.

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.