Din când în când, foarte rar, las să meargă în fundal History, pe tv, dacă nu sunt atent sau ceva, ca zgomot de fundal. Bine, sunt din ce în ce mai tentat să renunț la cablul tv, îl păstram pentru copii, dar nici măcar ei nu se mai uită la ceva. De asta, sunt destul de la curent cu ce rulează acolo, exceptând miliardele de reluări cu amanetul și războiul depozitelor.

History au o serie de emisiuni despre diverse subiecte, nerezolvate de-a lungul timpului, mistere, comori, you name it. Toate sunt advertorializate gen ÎN SFÂRȘIT, MISTERELE SUNT ELUCIDATE!!! cu diverși actori ieșind și prezentând, cu voce groasă, aceeași elucidare Sunt Lance Reddick și vom elucida misterul prostiei la români.

Anyway. Ideea e că absolut nicio emisiune de asta nu are nicio finalitate, nu rezolvă nimic. Nici misterele lui Reddick, nici ale lui Morpheus, nici ale băiatului din Star Trek, nu se găsește nicio comoară pe insula aia nenorocită, nici comoara generalului Mamacita nu e găsită, nimic, absolut nimic, doar discuții sterile despre prostii, în rest, nimic nimic nimic, găsibil pe net la o simplă căutare.

Mă gândesc că, poate, acum 50 de ani, genul acesta de emisiune fără finalitate avea mai mult succes, pentru că nu aveai unde să verifici informațiile și să urmărești avansul așa ziselor cercetări. Dar azi, când ai internetul la dispoziție, mi se pare ușor tristuț să continui cu așa ceva. Mai bine te uiți la emisiunile cu extratereștri ale ciufulitului ăluia grec.

După care să le aplici pe net.

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.