Moldova și Bulgaria, două cazuri trase la indigo. Două state din fosta sferă de influență sovietică, ambele sărace, ambele cu un grad mare de analfabetizare, grad de analfabetizare cu grave repercusiuni, pornind de la gradul de calificare în muncă și terminând cu delirul mistico-religios din pelerinajele la rămășițele diverșilor sfinți scoși la produs de biserica română.

În ambele țări, drepturile minorităților și ale femeilor sunt niște glume bune pentru majoritatea locuitorilor. Locul femeilor este la cratiță, locul homosexualilor la pușcărie, nest pas? Nici măcar femeile din aceste țări nu se iau în serios când e vorba de a crede că au drepturi egale cu bărbații, iar acest simulacru dispare imediat când se depășesc granițele orașelor alfabetizate și cu o spoială de educație, ajungându-se în satele analfabete, suferind de sindromul alcoolismului, unde femeia este pe aceeași treaptă cu vitele din curte, ba poate chiar mai puțin, că femeie, iei alta, dar vacă de unde?

Ce face mișcarea pro-occidentală din aceste 2 țări?
Ce să facă, face un hipsterism, arătând cât sunt ei de buni, cât sunt de respectători de drepturi și altele și bagă în față, SĂ FIE VOTATE, niște femei. Femei care am stabilit din capul locului că nu sunt respectate de nimeni, mai ales că, peste tot, predominnă femeile tip târfă, ca în românia, gen secretara lui Oprea sau Elena Udrea, ajunse în poziții de oarecare putere datorită relațiilor sexuale avute cu șefii lor politici.

Era EXACT momentul necesar ca în politică să fie promovate femeile. Exact când banii rusești împing de la spate orgoliul tuturor pravoslavnicilor, exact când era nevoie să se încerce a se rupe, prin orice mijloace, din ghearele rușilor, votanții care ar fi putut modifica balanța puterii, ei au pus la înaintare exact ceea ce tâmpiții de la țară, tâmpiți, dar nehotărâți, nu ar fi votat niciodată. O femeie.

Ce s-a întâmplat?
Nimic, în Moldova și Bulgaria au ieșit la putere forțele pro-ruse. Ieri, cretinul de serviciu al româniei, Victor Ponta, a declarat că ar trebui să o lăsăm mai moale cu NATO, că nu nu avem dușmani în rusia, ci doar prieteni.

După care kaghebista de serviciu din Franța face, ghici ce, EXACT aceeași declarație.

marine-lepen

Așa e, nu are treabă deloc rusia cu nimic, totul e bine și normal, dormiți liniștiți.