Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.
#hellth (adicatelea pa romaneste al dracului de bun, este? :D)
#2 NOU
unsirb
De fapt e gen #stonks, dar zici și tu ceva acolo…
#3 NOU
Pixel
Ambalajul este Bio
#4 NOU
Radu
Nu e nimic nesanatos acolo, din contra, avem nevoie de grasimi si proteina animala. Nesanatos e sa mananci asa ceva zilnic, la fel cum tot nesanatos e sa mananci numai quinoa cu rucola.
#5 NOU
gigi
Dacă te citesc veganii…
#6 NOU
Ender
Pofta buna!
Recomand mancarea indiana de la berestroika.
Offtopic: a inceput finala la snooker. secventa de aseara din decisiv cu rosia si neagra langa gaura a fost dementa totala. Hai cu Robertson!
#7 NOU
GrasuX
Imi este atat de dor de saorma romaneasca!
#8 NOU
nm.bradu
Pui shanghai e bun la socului
#9 NOU
Mircea
Din pacate, cele mai multe saormerii cumpara protapii cu carne de la acelasi producator. Plin de “lipici de carne” si potentatori de gust (monoglutamat de sodiu, sare chinezeasca-o folosesc si restaurantele chinezesti din plin). Asadar, nutritional vb ar fi foarte ok (cu orez in loc de cartofi prajiti) daca si ingredientele ar fi de calitate…. My2Cents
#10 NOU
lrpx
Se putea sa nu apara si aici “baubau” MSG? Stii ca MSG se gaseste si natural, in foaaaaarte multe alimente, nu?
“Free Glutamate (care practic e ce se intampla atunci cand pui MSG in apa, se desparte in Sodiu si Glutamat) Content of Foods (mg/100g)
“MSG got its bad reputation in the 1960s when Chinese-American doctor Robert Ho Man Kwok wrote a letter to the New England Journal of Medicine explaining that he got sick after consuming Chinese food.
He wrote that he believed his symptoms could have resulted from consuming either alcohol, sodium, or MSG. This sparked a host of misinformation about MSG, which was likely related to then-present biases against Chinese immigrants and their cuisine.”
Revenind la Socului, daca ar alege si ei sa ofere niste sosuri bune, nu mizeriile alea de se gasesc la galeti de 20 de kg atunci ar fi clar “pasta medie”. Maioneza aia de la ei zici ca e gelatina.
#11 NOU
Arhi
word cu maioneza. scarboasa
#12 NOU
Radu
Problema nu e ca MSG e rau, problema e ca se pune in rahaturi fara gust ca sa le dea gust. De exemplu in mezeluri care contin prea multa apa si soric si zgarci in loc de carne.
NOU
#hellth (adicatelea pa romaneste al dracului de bun, este? :D)
NOU
De fapt e gen #stonks, dar zici și tu ceva acolo…
NOU
Ambalajul este Bio
NOU
Nu e nimic nesanatos acolo, din contra, avem nevoie de grasimi si proteina animala. Nesanatos e sa mananci asa ceva zilnic, la fel cum tot nesanatos e sa mananci numai quinoa cu rucola.
NOU
Dacă te citesc veganii…
NOU
Pofta buna!
Recomand mancarea indiana de la berestroika.
Offtopic: a inceput finala la snooker. secventa de aseara din decisiv cu rosia si neagra langa gaura a fost dementa totala. Hai cu Robertson!
NOU
Imi este atat de dor de saorma romaneasca!
NOU
Pui shanghai e bun la socului
NOU
Din pacate, cele mai multe saormerii cumpara protapii cu carne de la acelasi producator. Plin de “lipici de carne” si potentatori de gust (monoglutamat de sodiu, sare chinezeasca-o folosesc si restaurantele chinezesti din plin). Asadar, nutritional vb ar fi foarte ok (cu orez in loc de cartofi prajiti) daca si ingredientele ar fi de calitate…. My2Cents
NOU
Se putea sa nu apara si aici “baubau” MSG? Stii ca MSG se gaseste si natural, in foaaaaarte multe alimente, nu?
“Free Glutamate (care practic e ce se intampla atunci cand pui MSG in apa, se desparte in Sodiu si Glutamat) Content of Foods (mg/100g)
Meat/Fish/Seafood
Anchovies (630)
Cured ham (337)
Mackerel (215)
Clams (210)
Scallops (159)
Oysters (137)
Egg yolks (46)
Shrimp (40)
Chicken (22)
Cheese
Parmesan cheese (1680)
Roquefort cheese (1280)
Emmental cheese (310)
Cheddar cheese (182)
Fruits, Vegetables and Nuts
Dried shiitake mushrooms (1060)
Walnuts (658)
Dried tomatoes (650-1140)
Grape juice (258)
Tomatoes (246)
Kimchi (240)
Mushrooms (180)
Broccoli (176)
Green peas (106)
Corn (106)
Potatoes (102)
Chinese (Napa) cabbage (100)
“MSG got its bad reputation in the 1960s when Chinese-American doctor Robert Ho Man Kwok wrote a letter to the New England Journal of Medicine explaining that he got sick after consuming Chinese food.
He wrote that he believed his symptoms could have resulted from consuming either alcohol, sodium, or MSG. This sparked a host of misinformation about MSG, which was likely related to then-present biases against Chinese immigrants and their cuisine.”
Revenind la Socului, daca ar alege si ei sa ofere niste sosuri bune, nu mizeriile alea de se gasesc la galeti de 20 de kg atunci ar fi clar “pasta medie”. Maioneza aia de la ei zici ca e gelatina.
NOU
word cu maioneza. scarboasa
NOU
Problema nu e ca MSG e rau, problema e ca se pune in rahaturi fara gust ca sa le dea gust. De exemplu in mezeluri care contin prea multa apa si soric si zgarci in loc de carne.