#socului #kebab #helth

12 comentarii Adaugă comentariu

  1. #1

    #hellth (adicatelea pa romaneste al dracului de bun, este? :D)

    6

  2. #3

    Ambalajul este Bio

    15

  3. #4

    Nu e nimic nesanatos acolo, din contra, avem nevoie de grasimi si proteina animala. Nesanatos e sa mananci asa ceva zilnic, la fel cum tot nesanatos e sa mananci numai quinoa cu rucola.

    49

  4. #6

    Pofta buna!
    Recomand mancarea indiana de la berestroika.

    Offtopic: a inceput finala la snooker. secventa de aseara din decisiv cu rosia si neagra langa gaura a fost dementa totala. Hai cu Robertson!

    8

  5. #7

    Imi este atat de dor de saorma romaneasca!

    1

  6. #8

    Pui shanghai e bun la socului

    1

  7. #9

    Din pacate, cele mai multe saormerii cumpara protapii cu carne de la acelasi producator. Plin de “lipici de carne” si potentatori de gust (monoglutamat de sodiu, sare chinezeasca-o folosesc si restaurantele chinezesti din plin). Asadar, nutritional vb ar fi foarte ok (cu orez in loc de cartofi prajiti) daca si ingredientele ar fi de calitate…. My2Cents

    18

    • #10

      Se putea sa nu apara si aici „baubau” MSG? Stii ca MSG se gaseste si natural, in foaaaaarte multe alimente, nu?

      „Free Glutamate (care practic e ce se intampla atunci cand pui MSG in apa, se desparte in Sodiu si Glutamat) Content of Foods (mg/100g)

      Meat/Fish/Seafood
      Anchovies (630)
      Cured ham (337)
      Mackerel (215)
      Clams (210)
      Scallops (159)
      Oysters (137)
      Egg yolks (46)
      Shrimp (40)
      Chicken (22)

      Cheese

      Parmesan cheese (1680)
      Roquefort cheese (1280)
      Emmental cheese (310)
      Cheddar cheese (182)

      Fruits, Vegetables and Nuts

      Dried shiitake mushrooms (1060)
      Walnuts (658)
      Dried tomatoes (650-1140)
      Grape juice (258)
      Tomatoes (246)
      Kimchi (240)
      Mushrooms (180)
      Broccoli (176)
      Green peas (106)
      Corn (106)
      Potatoes (102)
      Chinese (Napa) cabbage (100)

      „MSG got its bad reputation in the 1960s when Chinese-American doctor Robert Ho Man Kwok wrote a letter to the New England Journal of Medicine explaining that he got sick after consuming Chinese food.
      He wrote that he believed his symptoms could have resulted from consuming either alcohol, sodium, or MSG. This sparked a host of misinformation about MSG, which was likely related to then-present biases against Chinese immigrants and their cuisine.”

      Revenind la Socului, daca ar alege si ei sa ofere niste sosuri bune, nu mizeriile alea de se gasesc la galeti de 20 de kg atunci ar fi clar „pasta medie”. Maioneza aia de la ei zici ca e gelatina.

      1

    • #11

      word cu maioneza. scarboasa

    • #12

      Problema nu e ca MSG e rau, problema e ca se pune in rahaturi fara gust ca sa le dea gust. De exemplu in mezeluri care contin prea multa apa si soric si zgarci in loc de carne.

      0